Márkabemutató blog

Új márka a MOM Parkban: MOHITO

Frissítve: 2014. jan. 6., 14:32 | Megtekintve: 119320

A MOM Parkban nyitotta meg első üzletét a városi eleganciát és egyedi vonalakat kedvelő nők legújabb mekkája, MOHITO. A brand kollekcióit fiatal nőkre tervezték, akiknek stílusa egyszerre moder és időtlenül klasszikus.

A tervezők olyan ruhákat álmodtak, amelyekben egyszerre keverednek a modern és retró stílusjegyek, szabásvonalak, így sajátos hangulatú, elegáns darabok születtek. A 2013-as őszi-téli kollekcióban például a 60-as évek divatját értelmezik újra, fekete-fehér mintákat kombinálva élénk színekkel és kobalttal.

Olvass tovább »



Robert Maar: Black & Man

Frissítve: 2012. okt. 8., 09:00 | Megtekintve: 6376

Már Róbert fekete-fehér kollekciója az idei őszi szezonba hoz jól felismerhető eleganciát és markáns egyediséget.

Megérkezett Már Róbert stylist bemutatkozó, 2012-es őszi-téli kollekciója. A Black & Man-t Robert Maar márkanéven álmodta meg az olyan igényes férfiak számára, akik szeretnék egyedi, stílusos öltözködésükkel magukra vonni a figyelmet.

Olvass tovább »


Természetes kötődés - itt a magyar Kele Clothing

Frissítve: 2012. máj. 30., 12:42 | Megtekintve: 4144

Bemutatkozik a Kele Ildikó nevével fémjelzett Kele Clothing - a nemzetközi sikereket elért, magyar motívumokat bemutató streetwear márka új kollekciója már kapható Budapesten is.

A kollekcióban megtaláljuk a kötött darabok széles skáláját, a lezser és bohó maxiruhától kezdve a pulóverekig. Ezek a kényelmes viseleten és az organikus anyagokon keresztül kiemelik a természet(esség) szerepét, mindezt azért, hogy a Kele ne hiányozhasson egyetlen “bohemian chic” ruhatárából sem.

Olvass tovább »



2in1 - A magyar divatmárka, ami külföldi is lehetne

Frissítve: 2012. máj. 23., 14:27 | Megtekintve: 3585

„Jé, ez egy magyar márka?” - ez volt a leggyakoribb reakció a 2 in 1 első katalógusfotóira. Az új kollekció mindenkinek szól, és kizárólag hazai készítők keze alól került ki.

A 2in1 márka több okból is különleges a magyar divatpalettán. Egyrészt a formabontó, újító dizájnt öko-textíliákkal párosítja, másrészt bár a ruhákat kismamáknak tervezték, de valójában bárki által hordhatóak, a tinilányoktól a nagymamákig.

Olvass tovább »


A képzelet szabta magyar farmer: Guild Jeans

Frissítve: 2012. márc. 29., 16:16 | Megtekintve: 5416

Megvan a fejedben a tökéletes farmer, ám a valóságban sajnos nem létezik? Itt a megoldás! A Guild farmer testre szabott egyediséggel, tökéletesen simul bármilyen alkatra.

Íme még egy márka, amire a magyar divatrajongók büszkék lehetnek! A kizárólag online működő Guild Handmade Jeanswear egy új magyar farmermanufaktúra, ami nem csak farmernadrágot, hanem egy teljesen egyedülálló szolgáltatást is kínál.

Olvass tovább »


Az Amer Sports megnyitja a hazai sportszezont

Frissítve: 2012. márc. 14., 09:14 | Megtekintve: 3956

Megérkezett országunkba az Amer Sports, egy új alternatívája a sportruházatnak. A megnyitón láthattuk a kollekciók mellett azokat az embereket is, akik valóban a mozgás és a szabad tér szerelmesei.

Bár mi magyarok keveset mozgunk, azt a megszállott és hobbi sportolók is tudják, mennyire fontos a megfelelő, kényelmes és (amennyire lehet) csinos ruha mozgás közben. Ezeket az igényeket az Amer Sport is szem előtt tartja, és tökéletesen az adott sportág igényeihez fejlesztett ruházatot kínál szinte bármely mozgásformához.

Olvass tovább »


Esprit Imagine

Frissítve: 2010. jún. 10., 11:39 | Megtekintve: 18466

Érzed, ahogy a hajadba kap a szél. Valahonnan a távolból egy ismeretlen, vonzó, felkavaró illat száll. Behunyod a szemed és a gondolatod ecsetje hullámokat szánt egy üres papírlapon. Az álom csak a kezdet.

Létezik? Hisszük, higgyük, hogy igen. Képzeld el, hogy ebben az álomban, ebben a világban minden lehetséges. Ez egy illat? Nem, ez egy történet, amiben mi vagyunk a főszereplők, mi alakítjuk és mi is meséljük el.

Olvass tovább »


Bemutatkozik a Spexx napszemüveg forgalmazó

Frissítve: 2010. ápr. 30., 22:00 | Megtekintve: 4771

A Spexx Trade Kft. magas minőségű, amerikai nap- és sportszemüvegek forgalmazására jött létre, teret adva ezzel Magyarországon a legmagasabb minőségű és legújabb divat szerinti, optimális ár/érték arányú napszemüvegek piacának.

Cégünk 2004 elején kezdte meg működését. Szemüvegeinket természetesen a Kermi és TÜV által is bevizsgáltattuk, melynek során a nagymárkákkal egyenértékű vagy annál jobb, 9.9-es osztályzatot kaptuk.

Olvass tovább »


Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »


A Versace gyermeke érkezett a Fashion Street-re

Frissítve: 2010. márc. 23., 08:00 | Megtekintve: 3022

5 év szünet után most először mutatott be a Versace Versus vonala teljes kollekciót. Az idei tavasz legnagyobb meglepetése már nálunk is megtalálható a Fashion Street-i Byblos Divatházban!

A sokáig szünetelő Versus-t Donatella Versace alapította bátyja, a híres Gianni Versace felügyelete alatt. A 2010-es tavasz/nyári szezon legrégebben várt újdonsága, az első Versus kollekció már kapható a Byblos Divatházban.

Olvass tovább »