A képzelet szabta magyar farmer: Guild Jeans

Frissítve: 2012. márc. 29., 16:16 | Megtekintve: 5416

Megvan a fejedben a tökéletes farmer, ám a valóságban sajnos nem létezik? Itt a megoldás! A Guild farmer testre szabott egyediséggel, tökéletesen simul bármilyen alkatra.


Íme még egy márka, amire a magyar divatrajongók büszkék lehetnek! A kizárólag online működő Guild Handmade Jeanswear egy új magyar farmermanufaktúra, ami nem csak farmernadrágot, hanem egy teljesen egyedülálló szolgáltatást is kínál.

Interaktív farmermanufaktúra – guildjeans.com

A vásárlónak nincs más dolga, mint ellátogatni a www.guildjeans.com oldalra, kiválasztani az anyagot, és farmerjére jellemző egyéb más kiegészítőket, megadni a méretét, és olyan nadrágja lesz, ami pontosan illik a testére. Így a konfekciómérettől eltérő alkatúak is kaphatnak alkatukra passzoló farmert.

A magyar cég minden esetben a minőséget tartja szem előtt, nadrágjait és egyéb kiegészítőit nem tömegtermelésre készíti. Az általuk készített farmerruházat gyártása kizárólag a megrendelés leadása után indul el, és minden egyes darab kézzel és a megrendelő méretére készül. A Guild-nél minden készterméket egyedileg sorszámoznak és kérésre monogrammal látnak el.

A Guild – Magyarországon egyedülálló módon – valamennyi elkészült termékkel kapcsolatban 100% tulajdonosi garanciát vállal 180 napig.

Látogasd meg a Guild oldalát, nézd meg saját szemeddel is a legújabb magyar farmermárkát!



Ajánljuk még

3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!