Givenchy blog

Meghan Markle hihetetlen reakciója, amikor meglátta esküvői ruháját

Frissítve: 2018. szept. 19., 12:59 | Megtekintve: 7898

Mindenkinek leesett az álla világszerte, amikor meglátta Meghan Markle csodálatos esküvői ruháját május 19-én, és a sussex-i hercegnőnek szintén hasonló volt a reakciója, amikor megpillantotta.

Egy klipben a Queen of the World című dokumentumfilmben, amely Erzsébet királynő életét dolgozza fel, van egy pár másodperces rész, amikor Meghan először pillantja meg az elkészült moda Givenchy ruháját, amelyet Clare Waight Keller tervezett számára, és a reakciója leírhatatlan.

Meghan Markle

Mint sok más menyasszonynál, akik végre meglátják az elkészült menyasszonyi ruhát amelyet viselni fognak a nagy napon, egyszerre jelenik meg az arcukon a tiszta félelem és öröm. Meghan hallhatóan zihált és hatalmas mosolyra nyíltak az ajkai, amikor megérintette a finom csipkét a 16 láb hosszú selyemfátyolon.Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »