Női blog

Új márka a MOM Parkban: MOHITO

Frissítve: 2014. jan. 6., 14:32 | Megtekintve: 119320

A MOM Parkban nyitotta meg első üzletét a városi eleganciát és egyedi vonalakat kedvelő nők legújabb mekkája, MOHITO. A brand kollekcióit fiatal nőkre tervezték, akiknek stílusa egyszerre moder és időtlenül klasszikus.

A tervezők olyan ruhákat álmodtak, amelyekben egyszerre keverednek a modern és retró stílusjegyek, szabásvonalak, így sajátos hangulatú, elegáns darabok születtek. A 2013-as őszi-téli kollekcióban például a 60-as évek divatját értelmezik újra, fekete-fehér mintákat kombinálva élénk színekkel és kobalttal.

Olvass tovább »



Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »


Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »



Mentőmellényből csinált cipőt a Helly Hansen

Frissítve: 2011. okt. 5., 11:14 | Megtekintve: 5470

Ez a rikító narancssárga, vadiúj cipőmodell nem csak színével emlékeztet a mentőmellényekre, de külső zsebe és fényvisszaverő csíkja is van. A biztonság szerelmeseinek ajánljuk!

A Helly Hansen új magasszárú utcai cipője figyelemre méltó dizájnt képvisel. A vászon tornacipő színe és részletei a Helly biztonság iránti elkötelezettségére utalnak.

A cipő több részlete, így az alapmodell narancssárga színe, az oldalán megjelenő külső zseb és a fényvisszaverő csík is a Helly Hansen legnépszerűbb mentőmellényére, a Navigare-ra emlékeztetnek. Egy ilyen cipő pedig garantáltan feltűnést kelt.

Olvass tovább »


Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Frissítve: 2010. okt. 17., 05:01 | Megtekintve: 3343

Kiválasztottunk 4 férfi és 4 női összeállítást a Springfield különféle stílusokat felvonultató, 2010 őszi kollekciójából, ami inspirálhatja öltözködésedet.

Ha most frissíted ruhatáradat, vagy folyamatosan keresed az új és izgalmas stílusokat, meríts inspirációt ebből a 4 összeállításból! Bár a Springfield kollekció darabjaiból állnak össze, nem kötelező ragaszkodnod a márkához, ha hasonló külsőt szeretnél.

Olvass tovább »


Mindjárt újra kezdődik az iskola?

Frissítve: 2010. aug. 1., 10:37 | Megtekintve: 3186

Még egy hónap a tiéd a nyári szünetből, utána újra az iskolapadba kell ülnöd, vagy a srácaidat küldened oda reggelente. A H&M igyekszik vonzóvá tenni a nyár végét.

Hogy ne legyen olyan kelletlen az új iskolaév közeledése, a H&M megmutatja, milyen darabokat érdemes az elkövetkező egy hónapban beszerezni, hogy csinosan és trendin küldhesd suliba a gyerekeket.

Olvass tovább »