Diesel blog

Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »83 ötletes mód az időpazarlásra

Frissítve: 2007. dec. 10., 12:02 | Megtekintve: 5772

A farmer + edzőcipő párosítás szerelmeseinek csodás élményeket ígér ez a 2008. elején megjelenő, exkluzív Adidas-Diesel kollekció.

A Diesel és az Adidas frontális ütközése papíron 4 évre van hitelesítve, amely a sikertől függően akár hosszabbra is nyúlhat. 2008. február 1-jétől várható az Adidas boltokban a Diesel céggel együtt tervezett farmerkollekció felbukkanása, amelynek hivatalos neve Adidas Originals Denim by Diesel lesz. Ezzel a lépéssel végre elérték, hogy „a vásárló, aki belép egy Adidas boltba, most már komplett ruhatárral távozhat, beleértve a cipőt, farmert, felsőrészt is” jelentette be a vállalat sportruházati vezetője.

A legolcsóbb ruhadarabok 160 € kerülnek, felső határ a nőknél 210 €, férfiaknál pedig 310 € körül mozog majd. A farmerekre mindkét márka logója felkerül. Összesen négy fajta nadrág alkotja a kollekciót, kettő a férfi és kettő a női vásárlóknak, a sportos stílus mellett egy trendi alternatívát is kínálva. Februárban – természetesen – egy reklámkampány vezeti be a kollekciót, amelynek címe 83 ötletes mód az időpazarlásra, és bár még nem tudjuk, hogyan kapcsolódik ez a farmerek és edzőcipők világához, de máris türelmetlenül várjuk a jövő évet.

Ajánljuk még:
h3. Diesel a piactéren

Adidas a piactéren