Bemutatkozik a Spexx napszemüveg forgalmazó

Frissítve: 2010. ápr. 30., 22:00 | Megtekintve: 4771

A Spexx Trade Kft. magas minőségű, amerikai nap- és sportszemüvegek forgalmazására jött létre, teret adva ezzel Magyarországon a legmagasabb minőségű és legújabb divat szerinti, optimális ár/érték arányú napszemüvegek piacának.


Cégünk 2004 elején kezdte meg működését. Szemüvegeinket természetesen a Kermi és TÜV által is bevizsgáltattuk, melynek során a nagymárkákkal egyenértékű vagy annál jobb, 9.9-es osztályzatot kaptuk.

KÍNÁLATUNKAT NYOLC TERMÉKCSALÁDRA OSZTOTTUK:

Extrém sportszemüveg: Olyan különleges napszemüveg, melyet porban, szélben is tudunk használni.

Sportszemüveg: Biciklizés, snowboard, síelés vagy céllövészet, a SPEXX sportszemüveg bármilyen sportágban megállja a helyét.

Divat: A mindig aktuális design, a variációk és lencseválasztékunk sokasága és nem utolsó sorban a rendkívül kedvező ár garancia arra, hogy a nagy brand-ek méltó versenytársai legyünk a divat szemüvegek világában is.

Polár: Polár lencse és szemüvegeink rendkívül kedveltek, akár hétköznapi viseletről, akár speciális felhasználási területről legyen szó.

Drive: A speciálisan vezetéshez kialakított SPEXX-Drive szemüvegek egyedi barna, szemnyugtató lencsével lettek kifejlesztve.

TR- 90: Erősített szárral, de lágy anyagból készült. A két szár lágyan illeszkedik a fejre, fülre és az orrnyeregre. Elsősorban azoknak ajáljuk, akik a mindennapokban is szemüveget hordanak. /újdonság/

Golf: Speciálisan kialakított szemüveg, mely segíti a távolbalátási viszonyokat, segíti a labda irányának követését. Véd a rovarok ellen. UV védelmet biztosít. Megvéd a sérülésektől.

Gyermek szemüveg: A Spexx a gyermekeknek szánt modelleknél sem ismer kompromisszumot. A lencsék, a design, a keretek kidolgozottsága itt is épp olyan magas színvonalú, mint bármely felnőtteknek szánt típusnál.

A Spexx napszemüvegek UV400 minősítéssel rendelkeznek, vagyis 400 nanométerig kiszűrik a káros sugárzás 100%-át, biztosítva ezzel szemünk maximális védelmét minden körülmények között.
A kötelező féléves szavatosságon túl társaságunk plusz fél év garanciát vállal termékeire!

A Vanity Nyári Divatkatalógusában ízelítőt adunk kínálatunkból, melyből a vásárlók a spexx.hu-n válogathatnak és megtalálják szélesebb választékunkat. Emellett viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Mottónk: MINDIG SZEM ELŐTT!

Központ/Bemutatóterem: 2046 Törökbálint, DEPO 3/B épület, /vámhivatal ép./

Postacím: 2046 Törökbálint DEPO Pf.: 6
Telefon: 06-23-332-514
Fax: 06-23-332-515

www.Spexx.hu



Kapcsolódó márkák: Spexx


Ajánljuk még

A USE legújabb látomása

Use-unused férfi kollekció!