Üzletbemutató blog

Egy üzletnyi Amerika - Megnyílt az új American Rags

Frissítve: 2012. ápr. 24., 09:42 | Megtekintve: 13361

Szeretnéd egy valódi amerikai metróállomáson átélni a nyüzsgő New York hangulatát ruhavásárlás közben? Az American Ragsnél a márkás, szuper árú darabok ilyen környezetben várnak!

Olyan élethű ez az amerikai metróállomás az V. kerület közepén, hogy pár perc alatt el is felejtjük, igazából még Budapesten vagyunk. Sőt, az Amerikából importált világmárkás, frissen mosott, tökéletes állapotú ruhák nem csak tartózkodási helyünket feledtetik – hanem azt is, hogy használt ruha üzletben járunk.

Ugyanis ha eddig feszélyezett a second hand üzletek dohos hangulata, akkor az American Rags tiszta, sokszor teljesen új darabokat rejtő kínálata igazi fordulatot hoz majd a turkálókkal való kapcsolatodban!

Női, férfi, gyerek

A bolt belső kialakítása lebilincselő, egy amerikai filmekből ismert metróállomást idéz, persze azzal az eltéréssel, hogy vállfán lógó ruhák óriási kínálatával van tömve. A felső szint teljes egészében a gyermek- és babaruhák otthona, alul pedig férfi és női választékban böngészhetünk az Abercrombie, Hollister, American Eagle, Hilfiger, Ralph Lauren és más népszerű márkák közt.

David, az üzlet tulajdonosa személyesen válogatja ki a legjobb, legfiatalosabb darabokat, amik aztán kikerülnek az állványokra. Remek munkát végez az aktuális trendnek megfelelő stílus kiválogatásával, de ez nem véletlen – David maga is 25 éves fiatal, divatos, ráadásul igazi világpolgár, aki Magyarország mellett Németország, Spanyolország és Amerika nagyvárosainak utcáin is otthonosan mozog. A most megnyílt üzlet az ő lelkesedésének és stílusának köszönheti végső formáját, és méltán lehet büszke az eredményre.

Minden okból érdemes betérni

Amiért érdemes direkt ide eljönni, ha vásárolni támad kedvünk, az elsősorban a hangulat és a sokszínű, páratlan kínálat. Ez a csodás metrómegálló teljességgel nélkülözi a sok turkálóra jellemző öreges stílust, a jellegtelen szabású, szúrós anyagú darabokat. Itt minden feltűnően jó minőségű, nem találni szakadt, elnyűtt példányokat – sőt, minden érezhetően tiszta és frissen mosott, még a kényesebbek is bátran felpróbálhatják őket.

A másik fontos szempont az ár. Bár valóban igényesen tálalt kínálatról beszélünk, mégis csak használt ruhákról van szó, és ezt főleg a kedvező ár tükrözi. Látogatásunkkor találtunk rövid ujjú női pólókat 990 Ft-ért, vintage farmer sortokat 1.300 Ft körüli áron, láthatóan sosem hordott Ralph Lauren zakót 5.000 Ft-ért, és számtalan hasonló, trendi stílusú cuccot ugyanilyen baráti árakon. Különösen akkor verhetetlenek ezek az árak, mikor sikerül sosem hordott, vadiúj kincseket találnunk!

Ráadásul mint megtudtuk, pár héten belül régiségek, könyvek, és más használt csecsebecsék is megjelennek majd a ruhás állványok között.

Mindent beleszámítva Budapest egyik legjobb ár-érték arányú, kifejezetten fiatalokra szabott, legtrendibb amerikai használt ruha üzlete lett a belvárosi American Rags. Látogassátok meg ti is!

Cím: 1054 Budapest, Bank u. 6. (az Arany János utcai metrómegállónál)



Mayo Chix, Sugarbird, Devergo rajongók, nyerjetek az Avantgard Fashionnel!

Frissítve: 2011. okt. 17., 04:00 | Megtekintve: 5136

Örülnél egy jó meleg és trendi pulcsinak a Mayo Chix, Sugarbird vagy a Devergo kollekciójából? Ismerd meg az Avantgard Fashion webáruház téli kínálatát, játssz velük és nyerj!

A téli hideg közeledtével fel kell frissítened ruhatárad a legújabb trendek szerint. Ám a meleg darabokra nem is kell sokat költened, ha te leszel az egyik szerencsés, aki az Avantgard Fashion játékán lehetőséget nyer igazán csajos és trendi cuccokat kedvezményesen venni.

Olvass tovább »


A készlet változik, az árak állandóak - ez a Pearl Fashion!

Frissítve: 2011. jún. 8., 05:00 | Megtekintve: 2749

Változatlan árakon kínálja a változatlanul trendi, ám mindig frissülő designer kollekciókból származó holmikat a PEARL, ahová most különösen érdemes benézned!

Már több, mint három éve van jelen a piacon, mégis a megnyitása óta változatlan árakon kínálja a legnevesebb olasz designerek kreációt a PEARL Fashion Designer Outlet (korábban Ittierre Design).

A stílusos és minőségi ruhadarabokon túl cipők, táskák, övek, ékszerek és egyéb kiegészítők széles és állandóan frissülő választékát kínálja.

Olvass tovább »



Debenhams üzletet nyit Magyarországon

Frissítve: 2011. márc. 4., 09:21 | Megtekintve: 5905

A világszerte ismert londoni Debenhams mostantól elérhető közelségbe kerül! Az exkluzív márkáknak és híres tervezőknek köszönhetően a brit áruházlánc minden bizonnyal hazánkban is a divattrend formálói közé kerül hamarosan.

A Debenhams idén tavasszal a WestEnd City Center-ben több mint 45 ezer női, férfi és gyermek ruházati cikkel, lábbelivel, fehérneművel és kiegészítővel, valamint lakberendezési tárgyakkal mutatkozik be 2100 négyzetméteren. A “Designers at Debenhams” galéria egyedülálló koncepciója olyan híres nemzetközi tervezők eredeti kollekcióit vonultatja fel, mint Julien Macdonald, Ben de Lisi, John Rocha, Jasper Conran vagy St George by Duffer. A londoni áruházban a legjobb nevekkel fémjelzett divatirányzatokat kapjuk – megfizethető áron.

Az egyik üzletfront Londonban

Olvass tovább »


Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Frissítve: 2011. febr. 3., 06:00 | Megtekintve: 3910

Tettünk egy kitérőt a minap a szerkesztőséggel a Király utcába, ahol betévedtünk a Brandshop boltjába. A legújabb márka, a Nü by staff mellett rengeteg új érdekes darabot találtunk szenzációs árakon!

Lassacskán hozzánk is megérkezik a tavasz, de addig is érdemes feltérképeznünk az üzletek kínálatát új, lengébb darabok után kutatva. Mi már alig várjuk, hogy eldobhassuk a télikabátot, ezért is vettük nyakunkba a várost. A Brandshop debütáló márkája, a Nü by staff nemcsak csinos, nőies és szexi, hanem a legújabb tavaszi trendeknek is megfelel. A dán márka nemrég gazdagítja csak a Brandshop által forgalmazott márkák táborát, de máris nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében.

A 2011-es tavaszi kollekció egyes darabjai

Olvass tovább »


Új MUSTANG Store nyílt az Aréna Plázában

Frissítve: 2010. ápr. 19., 06:00 | Megtekintve: 5484

Ugorj be az Aréna Pláza új MUSTANG üzletébe és hagyd, hogy lenyűgözzön az utánozhatatlan MUSTANG életérzés.

Színesítsd ruhatárad a MUSTANG legújabb modelljeivel! A kifogástalan kiszolgálás és a kedvező árak mellett, a törzsvásárlói program előnyeit is élvezheted.

Olvass tovább »


Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »


Egy magyar outlet sikerének titkai

Frissítve: 2010. febr. 27., 10:00 | Megtekintve: 4211

Mitől virágzik egy 2 éve nyílt magyar outlet most, amikor a külföldi üzletek sorra bedőlnek? Mivel sikerül kiemelkednie, többet és jobbat adnia a Brandshop24-nek más boltoknál? Eláruljuk a titkát!

Valamit nagyon jól csinálnak a Brandshop24 tulajdonosai! Az már első látásra biztos, hogy csodálatos ruháik vannak – ezért is lesz egyre népszerűbb a mindig egyedi darabokat rejtő outletek magyar ékköve, ahol a hatalmas kínálatból az interneten és személyesen is válogathatsz.

Olvass tovább »


Nálunk is hódít a "Megnyerő minőség"

Frissítve: 2009. nov. 16., 11:26 | Megtekintve: 10015

Megnyitott hazánkban az első Van Graaf üzlet, ahol a közel 100 világmárka közti válogatást exkluzív élménnyé varázsolják.

A VAN GRAAF november 11.-én megnyitotta első magyarországi üzletét a Allee-ban, ahol 4000 nm-en 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

Olvass tovább »


CuccMustra: Shoppingoljunk a télre!

Frissítve: 2009. okt. 31., 08:00 | Megtekintve: 2971

Hogy milyen szuper árakon láttunk sapkát, csizmát és más téli darabokat a héten a Jeans Club-ban? Videós shopping-körképünkben megmutatjuk!

A Westend második emeletén található Jeans Club üzletbe tértünk be pár napja, hogy megnézzük és lefilmezzük a kínálatot CuccMustra rovatunk eheti részéhez. Rengeteg jó darabot és még több elég alacsony árat láttunk. Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg rövid videónkat!

Olvass tovább »