Lemásoltam valaki utcai stílusát egy hétig és mi történt?

Frissítve: 2018. okt. 3., 11:48 | Megtekintve: 5571

Mint sokan mások én is sokat kattingatok street style (utcai divat) képekre, hogy inspirációt nyerjek mindennapi öltözködésemhez.


De hogy valójában hány nő próbálja egy az egyben lemásolni valaki stílusát, újrakerálni az öltözékét, hogy egy híres utcai blogger lekapja őket. Ki tudja, ki kellett próbálnom.

Végigböngésztem rengeteg fotót, amelyeket moda szerkesztők, influenszerek és modellek a legjobbnak tartottak ebben az évben és kiválasztottam azokat az öltözékeket, amelykben el tudtam képzelni magam. Távol tartottam magam az avantgarde, mindenből abszolút a top outfitektől és kiválasztottam hat őszi kollekciót. Nem probáltam egy az egyben lemásolni, csak hasonlítani rá, mivel nem akartam csak ezért új ruhadarabokat vásárolni, a meglévő ruhatáramból gazdálkodtam.

Helyette apró trükköhöz folyamodtam mint pl. díszitett zokni Mary Janes-szel, vagy wrap ruhát vettem a farmerem fölé, és így egyedi kombinációkat hoztam létre. A végén két lényeges konklúzióra jutottam: először is rengeteg ruhám van, amiket sosem viseltem. És ha te is megpróbálod leutánozni ezeket a stílusokat, biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan ruhád fog előkerülni, amelyekről akár évek óta elfeledkeztél.

A másik amire ráébredtem: a legbüszkébb azokra a kombinációkra voltam, amelyeket én álmodtam meg. Nagyszerű hogy két teljesen különböző nő, ugyanazt a trendet kétféleképpen tudja értelmezni. Amikor kiléptem az utcára sokszor úgy éreztem valaki más felfedezésével kérkedek. Amikor valaki megdícsérte milyen egyedi kombinációkat fedeztem fel, én közben arra gondoltam: "Ó az nem én voltam, hanem Anna".



Ajánljuk még