Természetes kötődés - itt a magyar Kele Clothing

Frissítve: 2012. máj. 30., 12:42 | Megtekintve: 4144

Bemutatkozik a Kele Ildikó nevével fémjelzett Kele Clothing - a nemzetközi sikereket elért, magyar motívumokat bemutató streetwear márka új kollekciója már kapható Budapesten is.


A kollekcióban megtaláljuk a kötött darabok széles skáláját, a lezser és bohó maxiruhától kezdve a pulóverekig. Ezek a kényelmes viseleten és az organikus anyagokon keresztül kiemelik a természet(esség) szerepét, mindezt azért, hogy a Kele ne hiányozhasson egyetlen “bohemian chic” ruhatárából sem.

A Kele első kollekciója elsősorban a fiatal (20-35) korosztály számára készült, a womenswear fiatalos vonalára összpontosít, de az unisex határait nem lépi át. A kollekcióban megtalálhatók a karakteres, image darabok, de mellette ott vannak a kiegészítő alap ruhadarabok is, mindez kitűnő minőségben, szép arányokkal.

Ildikó tervezői karakterének személyessége leginkább a kötött ruhadarabokban érhető tetten. A harmonikusan kiválasztott színek és azok összekomponálása akár egy-egy öltözéken belül is rendkívül érzékeny, helyenként kifejezetten szellemes megoldásokat eredményez.

A Kele 2012 tavaszi/nyári kollekciója megvásárolható a The Garden Studio-ban, majd júniustól elérhető lesz a Design Terminálban található Hybridart Shop-ban is, ahol a divatkedvelők június 8-án a Stylewalker Night keretében élőzenés esti piknikkel köszönthetik a márka magyarországi megjelenését.



Ajánljuk még