Farmer blog

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



140. éves a Levi'sR 501

Frissítve: 2013. máj. 15., 12:47 | Megtekintve: 63931

Amikor 1873-ban Levi Strauss és Jacob Davis bemutatták első farmerüket, még nem is sejtették mit indították el. A Levi’s eredeti 501®-ese több mint egy farmer, több mint egy amerikai ikon, a világon a legismertebb és legkedveltebb farmere.


Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »



Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.

Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Olvass tovább »


A "Call me maybe" énekesnőjének ruhája

Frissítve: 2012. okt. 21., 09:40 | Megtekintve: 5416

Carly Rae Jepsen egyik kedvenc darabja a farmer anyagú Button-Up ruha, mely egy bakanccsal viselve tökéletesen menő őszi kombináció.

Carly Rae Jepsen szívesen hordja a Levi’s ruháit. Ha szeretnéd a “Call me maybe” énekesnőjének stílusát ellesni, az idei őszi-téli kínálatban megtalálod a fenti darabot.

Olvass tovább »


Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Frissítve: 2012. okt. 12., 07:44 | Megtekintve: 5915

“This is a pair of Levi’s!” - így szól a mottó a cég idei Go Forth kampányában. A hangulatos kampányfilmben mindenki, minden élethelyzetben Levi's darabokat visel.

A Levi’s bemutatja 2012-es Go Forth kampányát. Az idei kampány középpontjában az új őszi/téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

Nézd meg te is a hangulatos kisfilmet!

Olvass tovább »


A képzelet szabta magyar farmer: Guild Jeans

Frissítve: 2012. márc. 29., 16:16 | Megtekintve: 5416

Megvan a fejedben a tökéletes farmer, ám a valóságban sajnos nem létezik? Itt a megoldás! A Guild farmer testre szabott egyediséggel, tökéletesen simul bármilyen alkatra.

Íme még egy márka, amire a magyar divatrajongók büszkék lehetnek! A kizárólag online működő Guild Handmade Jeanswear egy új magyar farmermanufaktúra, ami nem csak farmernadrágot, hanem egy teljesen egyedülálló szolgáltatást is kínál.

Olvass tovább »


A világ legkényelmesebb farmere: Jeggings

Frissítve: 2012. jan. 11., 13:51 | Megtekintve: 4310

A tavasz sztárja lesz a jeggings! A jeans és a leggings házasságából ered, vagyis olyan nadrág, ami farmeranyagból készül, de szorosan a testhez tapad, szuper kényelmes és rendkívül trendi.

2012 tavaszától a Levi’s egy újabb női ruházati darabbal kedveskedik hölgyvásárlóinak, ez pedig az új, szuper strech jeggings, mely a stílus és kényelem tökéletes ötvözete.

A jeggings szó az angol jeans (=farmer) és leggings (=talp nélküli harisnya) szavak összetételéből ered és olyan nadrág, ami farmeranyagból készül, de szorosan a testhez tapad, követve a lábak vonalát és maximális kényelmet biztosítva.

Olvass tovább »


Vásárolj demokratikus áron farmert a Coin-ban!

Frissítve: 2011. márc. 12., 06:00 | Megtekintve: 2691

A Coin ismét jótékonykodik és emellett a fiatal divattervezőket is segíti, a tavaszi akcióra egy új farmert dobtak piacra. Siessetek, mert a limitált szériás "Democratic" G-Star farmer 2990 forintért kizárólag a Coin-ban március 12-én és 13-án!

Az olasz divatcég “Democratic Wear” kezdeményezése egy évvel ezelőtt vette kezdetét Olaszországban. Magyarországon tavaly szeptemberben lett bevezetve a budapesti Coin áruházban.
A projekt lényege hogy, a Coin felkérésére fiatal nemzetközi divattervezők kapnak megbízást egy-egy termék tervezésére, amelyet az áruházlánc limitált szériában legyárt és meghatározott ideig forgalmaz az összes üzletében egységes “demokratikus áron”.

Olvass tovább »


Itt vannak a Levi's Curve ID legújabb modelljei

Frissítve: 2011. febr. 19., 06:00 | Megtekintve: 3248

A Levi's - az eredeti, meghatározó farmer márka - az idei szezonra is előrukkolt egy újdonsággal. Az őszi-téli vonalat tovább folytatva, a tavaszi szezonra a Curve ID-t tovább fejlesztette melynek eredménye új fazonok és új stílus.

A Levi’s Curve ID egy személyre szabott termékcsalád, amely forradalmian új szabásmódjával a női formát veszi alapul, és nem a méretet. A Levi’s ® hisz benne, hogy minden testalkatú és méretű nő találhat olyan farmert, ami tökéletesen áll rajta.

Olvass tovább »