Calvin Klein blog

Bemutatták a Calvin Klein 2010 tavasz-nyári kollekcióját

Frissítve: 2010. ápr. 20., 09:16 | Megtekintve: 4741

Április elején a Rózsakert Bevásárlóközpont Vienna Melounge kávéházában tartotta 2010-es tavasz/nyári kollekció bemutatóját a Calvin Klein brand.

A show első részében elegáns, letisztult vonalvezetésű CK öltözeteket láthattak a show vendégei. A CK kollekció magán hordozta a Calvin Klein márka már ismert, általános stílusjegyeit.

Olvass tovább »Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »


Megnyílt a Calvin Klein Underwear webáruház

Frissítve: 2008. júl. 22., 17:55 | Megtekintve: 12467

Ha szexis, trendi fehérneműre vágysz, nézz be az új Calvin Klein Underwear webáruházba, ahol férfiak és nők egyaránt megtalálják a legjobb darabokat!

A szexis, divatos és kényelmes fehérneműre vágyó vásárlók kedvenc márkája, a Calvin Klein Underwear ezentúl mindenki számára elérhető – az újonnan megnyílt webáruház kizárólag eredeti termékeket kínál a magyar vásárlóknak is.

Nézz be még ma a www.ckunderwear.hu vagy www.ckfehernemu.hu címeken elérhető Calvin Klein Underwear webáruházba és válogass kedvedre a női és férfi fehérneműk, hálóruhák, pizsamák illetve sport-wellness ruházati cikkek egyre bővülő kínálatából!

A legendás Calvin Klein annak köszönheti hírnevét, hogy vásárlóinak mindig élenjáró formatervet, újszerű anyagokat, kényelmes és jó minőségű termékeket kínál. Érdemes újra és újra felkeresni webáruházukat, hiszen a folyamatos akciók és a kínálat megújulása miatt a szexis és márkás fehérneműk kedvelői számára mindig újabb különlegességeket tartogatnak.

Ajánljuk még:
h3. Calvin Klein Underwear termékek a piactérenAz 5 legstílusosabb sztár 2008-ban

Frissítve: 2008. ápr. 22., 17:02 | Megtekintve: 4368

A Glamour magazin az olvasói szavazatok alapján összeállította a legjobban öltözködő hírességek toplistáját.

“**Kate Moss** végre visszatért!” – írta a magazin szerkesztője, Jo Elvin, aki szerint olvasóik azért szavazták 2008-ban első helyre az ausztrál modellt, mert az örök kedvenc Kylie Minogue az utóbbi egy évben sorozatosan megbotránkoztatta őket pocsék ruháival. „Kate azért is lett első helyezett, mert a saját, páratlan stílusával merészségre és egyediségre késztet másokat is az öltözködés terén.”

Kate mögött a második helyezett Sienna Miller lett, aki nővérével együtt a Twenty8Twelve divatmárka alapítója és gyakorló divattervező. A Hollywoodban is befutott színésznő sajátos stílusának köszönhetően már évek óta divatikonnak számít Angliában, és a hírek szerint jelenleg is egy új kollekción dolgozik.

Scarlett Johansson a harmadik helyen áll idén. Miután a Calvin Klein és a L’Oreál reklámarcaként bepillantást nyert a divatszakmába, gyorsan a Reebok-al is kötött egy szerződést, melyben már saját retro stílusú ruházati és cipő kollekció megjelentetéséről is szó esett. A nagy felhajtással övezett kollekció végül a „Scarlett Hearts RBK” nevet kapta.

A negyedik helyezett Rachel Bilson először a Narancsvidék sztárjaként vált hírességgé, de a forgatásokon kívül olyan ruhakölteményekben tűnt fel, hogy elbűvölte a divatrajongókat is. Fiatalosan nőies stílusa népszerű témája a női- és divatmagazinoknak, így nem meglepő a rengeteg szavazat.

Az ötödik helyet Jennifer Aniston kaparintotta meg, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy már szinte a házból is fél kilépni, annyira frusztrálja, hogy rajongói minden lépésnél a ruháit lesik. „Nem érdekel már a divat, úgyis mindig kigúnyolnak és kibeszélnek, ezért általában papucsban meg farmerben mászkálok az utcán is” – nyilatkozta Jennifer, aki ezzel a hozzáállással mégis megnyerte magának a Glamour olvasóit.

Ajánljuk még:
h3. Újdonságok a piactéren