Sport blog

Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »



"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Frissítve: 2013. okt. 8., 08:17 | Megtekintve: 123004

A “Next Starts Now” kollekció kapcsán a PUMA új sorozattal jelentkezik, amelyben bemutatja a feltörekvő tervezőket, akiknek az aktuális kollekciót köszönhetjük. Elsőként Sophia Chang tervezőt ismerhetjük meg!

Chang Puma kollekciójára főleg a nagyvárosi hangulat, a hip-hop és R&B kultúra volt hatással. Los Angeles és New York utcáiról merített ihletet, a kollekcióra jellemző, hogy rendkívül színes és vad.

„Számomra ez a lehetőség arról szól, hogy megmutassam a nőknek is lehet saját, erős és vad stílusuk” – mondja Chang. - „A PUMA női lifestyle cipőkollekciója olyan ragyogó és vadóc, mint a nők többsége. Azt akartam, hogy a kollekció darabjaira átragadjon ez az érzés és a nők magukénak érezhessék.”

Olvass tovább »


Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 25., 09:08 | Megtekintve: 72793

Itt az idő, hogy előkeressük a régit vagy beszerezzünk egy újat. A lényeg, hogy kényelmesen divatos legyen és emelje ki a legelőnyösebb testrészeinket... Egy jó fürdőruha alapkellék! Nézd meg, mit tartogat idén nyárra a Puma!

A PUMA idei bikini és úszónadrág kollekciójában garantáltan kényelmesen és divatosan vághatunk neki a forró napoknak. Legyen szó baráti strandröplabda-mérkőzésről, vízisíelésről, napozásról vagy csak a napernyő alatti ejtőzésről a Puma fürdőruháiban mindezt magabiztosan tehetjük meg.

Olvass tovább »



Végre itt a síkesztyű okostelefonokhoz!

Frissítve: 2013. jan. 7., 08:49 | Megtekintve: 9519

Hiánypótló újdonság az olyan, síeléshez tervezett kesztyű, melyet levétel nélkül is használhatunk az okostelefonokon lévő sportprogramok, térképek kezeléséhez, vagy hívások, SMS-ek fogadásához.

A téli sportok szerelmeseit 2013-ban máris egy jó hírrel üdvözöljük! A Helly Hansen két vadonatúj kesztyűt mutat be, melyek az On Tip okostelefon technológiát hasznosítják, így lehetővé teszik a hívások felvételét az okostelefonunkon, vagy hogy hójelentést küldjünk a barátainknak anélkül, hogy ehhez ki kellene tennünk a kezünket a dermesztő hidegnek.

Olvass tovább »


A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Frissítve: 2012. ápr. 20., 12:16 | Megtekintve: 3188

Usain Bolt, a világhírű sprinter stílusa által inspirált cipő mellett a Puma újragondolt klasszikusokkal örvendezteti meg a divatos sportolás kedvelőit idén.

Az UNDFTD és a Puma újabb közös termékeit, a Clyde Ballistic és a Clyde Luxe cipőket az élénk, vidám színek, a tökéletes kényelem és a sportolásra szabott részletek jellemzik.

Olvass tovább »


Álomedzés csinosan, Helly Hansen módra

Frissítve: 2012. ápr. 3., 15:15 | Megtekintve: 3860

Könnyebb az edzés, ha jól érzed magad közben! A Helly Hansen a skandináv dizájnt kombinálta fejlett technikákkal, hogy egy gyönyörű edzőruha kollekciót hozzon létre.

A 16 részes kollekció karcsúsított, nőies, pihe-puha topokat, pólókat, shortokat, szoknyákat és futónadrágokat tartalmaz az edzésekre, és a mozgás előtti, utáni időszarkra egyaránt.

Olvass tovább »


Az Amer Sports megnyitja a hazai sportszezont

Frissítve: 2012. márc. 14., 09:14 | Megtekintve: 3956

Megérkezett országunkba az Amer Sports, egy új alternatívája a sportruházatnak. A megnyitón láthattuk a kollekciók mellett azokat az embereket is, akik valóban a mozgás és a szabad tér szerelmesei.

Bár mi magyarok keveset mozgunk, azt a megszállott és hobbi sportolók is tudják, mennyire fontos a megfelelő, kényelmes és (amennyire lehet) csinos ruha mozgás közben. Ezeket az igényeket az Amer Sport is szem előtt tartja, és tökéletesen az adott sportág igényeihez fejlesztett ruházatot kínál szinte bármely mozgásformához.

Olvass tovább »


A Helly Hansen meleg ruhái téli alkalmakra

Frissítve: 2011. nov. 29., 08:00 | Megtekintve: 2379

A tél közeledtével a Helly Hansen sportruházatban és utcai viseletben is csinos, meleg és a célnak tökéletesen megfelelő újdonságokkal áll elő.

A Helly Hansen 2011-es újdonságaiban található egy professzionális outdoor kollekció, ami idén először női sorozattal is előrukkol, illetve ruházat a vízisport szerelmeseinek, egy síelőknek szánt kollekció és utcai darabok is.

Olvass tovább »


Szörfözz Féláron!

Frissítve: 2011. jún. 7., 05:00 | Megtekintve: 3297

Próbáld ki a szörfözést idén nyáron, ráadásul az eredeti ár feléért! Csak vásárolj magadnak strandcuccot a Heavy Tools-nál, és máris tiéd a kedvezmény!

Vásárolj új, vagy akciós Heavy Tools boardshortot, beachshortot, papucsot, fürdõruhát 2011. június 14.-ig, és június 30-ig fél áron kipróbálhatod magad a listában szereplõ szörfiskolák egyikében.

Olvass tovább »


Az idei Harley-Davidson motoros kollekció

Frissítve: 2011. máj. 28., 07:00 | Megtekintve: 4504

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció izgalmas választékkal jelentkezik a 2011-es szezonban. A kollekció megalkotásánál egyaránt gondoltak nőkre és férfiakra, a kínálatban bőrkabátok, ingek, strasszköves ujjatlan pólók és kistáskák is megtalálhatók.

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció az időjárás változékonyságát szem előtt tartva mindegyik viselet megtervezésénél, a komfortérzet, a jól szellőző anyagok és a védelem volt a legfőbb szempont.

Olvass tovább »