Újdonság blog

Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Frissítve: 2013. dec. 11., 08:02 | Megtekintve: 121840

Neked kihívást jelent télen melegen, csinosan és ráadásul jó árakon felöltözni? A Brandshop szerint ez sosem volt még ilyen egyszerű! Karácsonyi akciókkal, újdonságokkal, egyedi kollekciókkal várnak üzletükben és webshopjukban is.

Az ország egyik legjobb outlete újdonságokkal és akciókkal köszönti a telet, hogy szép legyen a Karácsonyod, és szép legyél az ünnep alatt te magad is!

A megszokott óriási felhozatal idén télen tovább bővül: a Brandshop bemutatja a Desigual kollekcióit! Az üzletben most debütáló spanyol márka tervezői minden szezonban egyedi, trendhullámokat kerülő, valódi egyéniséggel rendelkező kollekciókat álmodnak meg, melyek a kifogástalan minőséget és a környezettudatosságot is előtérbe helyezik. A színes, kirívó, néhol extrém, néhol csodálatosan harmonikus, gyönyörű darabokat izgalmas nőknek ajánljuk, akik szeretnek élni, ünnepelni, öltözködni... és vásárolni!

Olvass tovább »Őszi ruhatárfrissítés a Brandshoppal!

Frissítve: 2013. szept. 10., 12:18 | Megtekintve: 126870

Eljött az idő az őszi-téli ruhatárfrissítésre! Tudod már, hogy hol kezded a nézelődést? Akár márkás férfi pulóvereket, vagy az országban egyedül itt kapható újdonságokat keresel, a Brandshopba érdemes betérni!

Ha már elkezdted feltérképezni az üzletek kínálatát az idei hidegebb szezonra, akkor tudod, hogy idén is a minőség, a klasszikus márkák és az egyedi stílus marad a trendi. A Brandshop minden évszakban rendíthetetlenül hozza el nekünk a legfrissebb darabokat a világhírű dán márkák, és a csak itt kapható Nü by staff kollekcióiból.

Kattints bármelyik fotóra, hogy további képeket nézegethess a Nü by staff 2013-as őszi-téli kollekciójából!

A férfiaknak sem kell, hogy óriási kihívás legyen a hűvös őszi napokhoz öltözni, a most érkezett Ralph Lauren ingek, pólók, illetve a dán Blend és Minimum pulóverei és nadrágjai segítenek trendi darabokkal feltölteni a szekrényt.

Olvass tovább »


Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Frissítve: 2013. jún. 16., 11:53 | Megtekintve: 84322

Tudtad, hogy a Király utcában van egy üzlet, ahol tuti márkás darabokat lehet beszerezni, nagyon kedvező árakon? És azt, hogy kizárólag náluk kapható a különleges Nü by staff női divatmárka?

A Brandshop egy nemrég teljesen megújult, egyedi márkás ruhákat árusító bolt, ahol bármikor érdemes körülnézni. Innen nem távozhatsz üres kézzel, és ami ugyanolyan fontos, üres pénztárcával sem - hiszen itt mindig nagy kedvezményekkel vásárolhatsz!

Olvass tovább »Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Olvass tovább »


Nadrágot a fejre! Pantop – a fitneszruha

Frissítve: 2012. júl. 26., 08:04 | Megtekintve: 3991

Gondoltál már arra, hogy a nadrágodat a fejedre húzd vagy, egy pulóvert a lábaidra? A Puma igen, és megalkotta az új Pantopot, ezzel új kategóriát teremtve a női fitneszruházatban.

Pantop – az újragombolt fitneszruha! Ha már unod az egyhangúságot a fitneszruhák világában, íme a gardróbod egy új darabja, amit kedvedre formálhatsz, gombolhatsz és újragombolhatsz nap mint nap, attól függően milyen kedved vagy tréninged van.

Olvass tovább »


Gumicsizmák a Scholltól!

Frissítve: 2011. szept. 9., 05:00 | Megtekintve: 19979

Mi az? Ha esik az eső, ha havazik, ha fúj a szél, ha hideg van, vagy ha csupán egy szép őszi délután adott, ott van mindig velünk, számíthatunk rá, szárazon tartja a lábakat, és egyben trendi kiegészítőnk is.

Egyre többen tudják már a helyes választ: a gumicsizma – de hallhattunk már róla welly, wellies, Wellington csizmaként is. Igazi angol találmány ez, amelyet a királynő is előszeretettel hord, története pedig egészen az 1800-as évekig nyúlik vissza.
Az elmúlt évszázadok alatt kultikus darabbá nőtte ki magát a gumicsizma, és úgy tűnik, továbbra is töretlen a karrierje.
Az idei őszi-téli szezonban a Scholl® Footwear elkápráztat minket egy-egy kiváló gumicsizmájával, a hosszú szárú gumicsizmáival és a bélelt rövid szárú darabjaival.

Egy kis ízelítő a Scholl® Footwear őszi-téli gumicsizmáiból:

Olvass tovább »


Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Frissítve: 2011. márc. 23., 06:00 | Megtekintve: 3788

A Springfield meghirdette a Fosztogató Napokat, a lehető legjobb árakkal és egy izgalmas játékkal, hogy feltölthesd a tavaszi ruhatáradat. A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezért tessék résen lenni!

A négy nap alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból. Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál.
Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti.
Hihetetlenül jól hangzik?

Olvass tovább »


Madonna ihlette cipellő

Frissítve: 2011. márc. 22., 06:00 | Megtekintve: 2995

A tervezők és nagy divatházak közül számos példát tudunk mondani akiket megihletett a stílusikon - énekesnő, Madonna. Ilyen bizarr "szerelemgyereket" azonban még nem láttunk! Ti felvennétek?

Igen, a képen látható valami, egy cipő, amit Madonna korai korszaka ihletett, pontosabban a “Blond Ambition” turnéja, ahol az emlékezetes Gaultier “csúcsos felsőt” viselte – mondja az izraeli tervező, Kobi Levi. Azt mi is nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen módon kell belebújni a cipellőbe és abban sem vagyunk biztosak, hogy kimerészkednénk benne az utcára.

Madonna “Blond Ambition” turné – cipőre vetítve

Olvass tovább »


Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »