Valentino blog

Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »



Valentino átlépett az utolsó kijáraton

Frissítve: 2008. febr. 5., 16:01 | Megtekintve: 3251

Valentino - bár mindenkit arra kért, ne bánkódjanak - utolsó párizsi bemutatóján, lezárta hosszú karrierjét és örökre távozott a divatvilág színpadáról.

Mikor legutóbbi haute couture bemutatója után elhagyta a kifutót, Valentino nem csak a teremből sétált ki, de a divatvilágot is örökre maga mögött hagyta. Régóta érlelődő visszavonulásának tiszteletére olyan modellek léptek a nagy estén újra kifutóra, mint Eva Herzigova, Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Karolina Kurkova és Karen Mulder, a nézőtéren pedig Uma Thurman, Lucy Liu, Alber Elbaz és Miuccia Prada is a többiekkel tapsolt.

“Egyáltalán nem szomorkodom. Csodás életet töltöttem a divatvilágban, és a rengeteg szép emléket mind megőrzöm” mondta közönségének az est lezárásaként a legendás örökséget hátrahagyó divattervező, miközben 30 szupermodell Valentino kedvenc színében, vörösben pompázva vonult fel mellette. A Musée Rodin-ben tartott végső bemutatójának másnapján Valentino-t ünnepélyesen kitüntették a Párizs városának tett szolgálataiért.

Olvass tovább »