Esprit Imagine

Frissítve: 2010. jún. 10., 11:39 | Megtekintve: 18466

Érzed, ahogy a hajadba kap a szél. Valahonnan a távolból egy ismeretlen, vonzó, felkavaró illat száll. Behunyod a szemed és a gondolatod ecsetje hullámokat szánt egy üres papírlapon. Az álom csak a kezdet.


Létezik? Hisszük, higgyük, hogy igen. Képzeld el, hogy ebben az álomban, ebben a világban minden lehetséges. Ez egy illat? Nem, ez egy történet, amiben mi vagyunk a főszereplők, mi alakítjuk és mi is meséljük el.

Észre sem vesszük, de már a reggeli vagy esti készülődésben választott szettünk még azelőtt mesél rólunk, hogy mi bármit is mondanánk. Sőt. Az illatunk is fontos jeleket küld, sőt ezek a jelek képesek egy egész történetté összeállni. Minden az első pillantással kezdődik.

Képzelj el egy üveget, amely valóban hullámzik. Illúzió, amely felkavarja a képzeleted, beindítja a szívedet. Képzeld el, hogy az Esprit Imagine-nel elkaphatod ennek az új világnak a hullámát.

Szükségünk van, szükséged van az igazi történetekre. Képzeld el, a mi történetünk 1968-ban Susie Russel-lel indult, aki felvett egy stoppolót – Doug Tompkinst -, valahol San Francisco környékén. Vadul tombolt a hippi korszak, egy évvel később rendezték „a” woodstocki fesztivált. Susie és Doug együtt utaztak tovább a lány virágokkal festett lakókocsijával. Persze, hogy szerelem lett az övék. A két szerelmes hippi eleinte az autóból árult ruhákat, melyekből később megszületett és világhírűvé vált az ESPRIT márka.

Az Esprit Imagine egyedi üvegekben olyan illatok várnak rád, amelyeket a képzelet és az érzékek játékai ihlettek.

Imagine a hölgyeknek

A mandarin ragyogása és a friss rózsabors vezet át egy virágos szívillatba, melynek középpontjában a lila heliotrop, osmanthus és fehérhúsú őszibarack áll. Ellenállhatatlan, érzéki erőt sugároz a bourbon vanília és a pézsma, mely a legtovább tündököl ebben a virágos-keleties-fás illatban. Intenzív élményt nyújt, miközben felerősíti nőiességünket.

Imagine a férfinak

Pezsdítően hat a fejillatban található keserűnarancs, citrom és kávébab, amelynek mélységet és gazdagságot ad a vibráló virágok együttese, a geránium és ibolya. Képzeld el a férfiasság modern kinyilatkoztatását.

Kapd el az új világod hullámát, ahol minden lehetséges. Az álom csak a kezdet…

Képzelj el egy világot, ahol minden lehetséges

Játssz az Esprit nyereményjátékával!



Ajánljuk még


Kommentek

Cejca – 2010. jún. 10., 11:29

Szerintem finom illat. Épp most fogyott ki az enyém.


Hojzi – 2010. jún. 10., 10:09

NEm tudom nekem sosem jött be az Esprit :S


Júlihttp://www.spakereso.hu– 2010. jún. 2., 11:16

Huhhh nagyon jóó blog. Tetszik a nyereményjáték is. Csak így tovább.