Dolce & Gabbana blog

A legjobb olasz férfiak a D&G képein

Frissítve: 2012. jan. 2., 14:15 | Megtekintve: 3449

Az idei férfi kollekciót a Dolce & Gabbana az olasz filmszínészek legszexisebb arcaival népszerűsíti. A hamisítatlanul hangulatos tájakon készült képek magukért beszélnek!

A 2012 tavasz-nyári kollekció kampányának fotói igazi életképeket és egy kis mediterrán falut idéznek meg. A Portofinoban készült képek egy olasz família hangulatát és mindennapjait ábrázolják élethűen.

Olvass tovább »



Két outlet egy helyen: megújult a Pearl!

Frissítve: 2011. márc. 21., 06:00 | Megtekintve: 4574

A Pearl és az Ittierre egyesülése alkalmából óriási kedvezmények várnak rátok a megújult budai üzletben. A nemrégiben újjászületett outlet hihetetlen árukészlettel, kihagyhatatlan árakkal vár mindenkit! Ne szalasszátok el, nézzetek be minél előbb!

A Pearl üzlete a régi helyén az Alagút utca és az Attila út sarkán változatlanul várja a vásárlókat, valami azonban megváltozott. Az elmúlt hónapokban az Ittierre konkurens outlet bekebelezte a kis budai versenytársát, így ebből az egyesülésből született egy szebb, jobb, bővebb árukészlettel rendelkező új Pearl. Nyitási kedvezményként az elmúlt szezon extravagáns és egyedi modelljei 50-70%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg!

Olvass tovább »


Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »



Az első D&G 2011 kampányfotók

Frissítve: 2010. dec. 6., 09:56 | Megtekintve: 3136

Kiszivárogtak a legelső fotók a Dolce & Gabbana szupermodelleket felvonultató 2011 tavaszi kampányából.

A kampányban többek közt Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio és Maryna Linchuk láthatóak a híres tervezőpáros ruháiban. Az első két kép már most kikerült az internetre.

Olvass tovább »


A D&G egyetlen arca: Matthew McConaughey

Frissítve: 2010. szept. 6., 05:01 | Megtekintve: 3450

A legújabb The One férfiparfüm arcaként tér vissza a köztudatba Matthew McConaughey, a romantikus vígjátékok egyik királya.

A Dolce & Gabbana megint egy különleges, karakteres és ismert arcot keresett, ezúttal azonban a férfiak közül válogattak. A The One Gentleman megtestesítőjeként Matthew-t hamarosan óriásplakátokon látjuk viszont.

Olvass tovább »


Van laptopoTOK? Csinos tartók divatgépekre

Frissítve: 2010. aug. 13., 05:00 | Megtekintve: 2880

A laptop tok már nem csak fura szóvicceket juttat eszünkbe, de azokat a csodálatos design darabokat is, amik a modern kiegészítőket szerető, divatérzékeny internetfüggők ízlése szerint készülnek.

A divatházak mindig kicsit lassan zárkóznak fel a modern igényekhez. Szerencsére eljutottunk oda, hogy szinte alig maradt márka, ahol ne terveznének laptop, iPad és más kütyük számára táskákat, tokokat. Most 2 újdonságról is beszámolhatunk a D&G és Alexander McQueen jóvoltából.

Olvass tovább »


Új designer outlet Budapesten!

Frissítve: 2010. ápr. 8., 05:00 | Megtekintve: 10712

Megnyílt a A Mudo - The Multibrand Designer Outlet, ahol a hölgyeket óriási Mandarina Duck, az urakat pedig Valentino és Calvin Klein Collection kiárusítás várja. Nézz be a legújabb outletbe!

A Mudo – The Multibrand Designer Outlet nemrég nyílt meg Budapesten, a Lechner Ödön fasor 3. alatt. Az üzletben többek között a Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Diesel, Emporio Armani, Paul Smith, Givenchy, Pinko, Byblos vagy a Ralph Lauren 1-2 szezonnal korábbi kollekcióinak darabjai kaphatóak.

Olvass tovább »


Nem vagy híres? Akkor is élőben nézheted a D&G-t!

Frissítve: 2010. febr. 22., 09:00 | Megtekintve: 2700

Mostantól bárki élőben ámulhatja végig a Dolce & Gabbana divatház szezonális bemutatóit, nem kell a divatvilág krémjébe tartoznia vagy gazdag hírességnek lennie.

A meghívás persze nem személyes részvételre, hanem élő közvetítésre szól, de már így is hatalmas szó, hogy a divatbemutatóval egyidőben nézhetjük az évről-évre fergetegesebb show-t. Csak egy okostelefon vagy internet elérés kell hozzá!

Olvass tovább »


Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Frissítve: 2010. jan. 25., 14:09 | Megtekintve: 9391

Most mindent 50% kedvezménnyel vihetsz haza a Pearl boltjából - kiválasztottunk néhány darabot, amire mindenképp érdemes elsőként lecsapnod.

A rendkívüli kedvezmény ideje alatt minden termék féláron lehet a tiéd, így a neves márkákért rajongó férfiaknak és nőknek egyaránt érdemes betérniük. Itt van néhány darab, amin nekünk megakadt a szemünk!

Olvass tovább »


Lépj be a designer mennyországba!

Frissítve: 2009. okt. 30., 18:00 | Megtekintve: 4324

Az Ittierre Designer Outlet kínálata már bizonyított a Fashion Flavour divatbemutató kifutóján. Az üzletben most az új őszi-téli kollekció vár rád, még több fantasztikus designer darabbal!

Megérkezett a 2009 őszi-téli kollekció az Ittierre Designer Outletbe, ahonnan a neves tervezők munkáját dícsérő, máshonnan szinte beszerezhetetlen ruhadarabok rajongói öltöznek. Nem létezik olyan nő vagy férfi, aki a Fashion Flavour rendezvényen óriási sikert aratott kínálat hidegebb időre tervezett darabjai közt ne találna stílusához és alkatához illő cuccokat.

Olvass tovább »