Napszemüveg blog

3 szuper napszemüveg, amit még ma megrendelhetsz!

Frissítve: 2012. ápr. 27., 11:21 | Megtekintve: 2696

Itt a napszemüveg szezon! Ha még nem tudod, hol találsz trendi, márkás darabokat a lehető legjobb áron, akkor mi eláruljuk: a Gimpex Sport Shopban!

Végre megérkezett a nyár, ami nem csak a strandidőt és forró napokat jelenti, de a hétágra tűző napsütést is. A napszemüveg ruhatárunk egyik legfontosabb kelléke nyáron, ám nem csak szemvédő funkciója fontos, az éppen viselt szettünkhöz is illenie kell.

Olvass tovább »



Vissza a jövőbe a tavaszi napszemüvegtrenddel

Frissítve: 2011. febr. 2., 10:37 | Megtekintve: 3083

Egyik legfontosabb kelléke a tavaszi-nyári szetteknek a napszemüveg. Amint az első fecskékkel a meleg napsugarak megérkeznek és felkaphatjuk a kiskabátokat, a szemünk divatos védelme is a központba kerül ismét.

Idén sem lesz hiány az üzletekben az új fazonokból, szerintünk azonban a tavasz-nyár egyik slágere a retro típus lesz. A legtöbb arcformához illik, nagyot nem tudunk vele hibázni. Az Föld naposabb felén a sztárok inkognitóját már ez a napszemüveg védi a lesifotósoktól.

Olvass tovább »


A nyár Celine Dion napszemüvegén át

Frissítve: 2010. jún. 16., 05:00 | Megtekintve: 2825

Ha egy többszörös Grammy-díjas sztár trendi napszemüvegén át szeretnéd látni a világot, nem érdemes jobbat keresni az új Celine Dion kollekciónál.

Az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő énekesnő, Celine Dion most egy teljesen friss napszemüveg kollekcióval jelentkezik. Júniusban már bárki hordhatja ezeket a nevével büszkélkedő darabokat.

Olvass tovább »



Bemutatkozik a Spexx napszemüveg forgalmazó

Frissítve: 2010. ápr. 30., 22:00 | Megtekintve: 4771

A Spexx Trade Kft. magas minőségű, amerikai nap- és sportszemüvegek forgalmazására jött létre, teret adva ezzel Magyarországon a legmagasabb minőségű és legújabb divat szerinti, optimális ár/érték arányú napszemüvegek piacának.

Cégünk 2004 elején kezdte meg működését. Szemüvegeinket természetesen a Kermi és TÜV által is bevizsgáltattuk, melynek során a nagymárkákkal egyenértékű vagy annál jobb, 9.9-es osztályzatot kaptuk.

Olvass tovább »