Termékajánló blog

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



Szexi új külsőt kap a Coca-Cola light!

Frissítve: 2013. nov. 3., 10:54 | Megtekintve: 118317

Novembertől nálunk is folyamatosan kerülnek forgalomba az új dizájndobozok. A stílusos dobozok közül kiválaszthatjuk a személyiségünkhöz vagy hangulatunkhoz leginkább illőt, de a limitált szériás darabok a gyűjtőknek is igazi csemegét jelenthetnek.

A hamarosan új külsővel forgalomba kerülő Coca-Cola light önmagán is túlmutatva, igazán divatos kiegészítője lehet megjelenésünknek. Három stílus jelenik meg a Coca-Cola light dobozokon, különbözőségüket még hangsúlyosabbá teszi, hogy mindhármat ugyanaz a női profil hordozza.

Olvass tovább »


Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »



Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »


Cruciani Style – karkötő PSY módra

Frissítve: 2013. ápr. 2., 08:00 | Megtekintve: 48460

A Gangnam Style előadója sokkal többet inspirált a táncmozdulatait utánzó rajongói videóknál. A PSY által ihletett karkötők már hozzánk is megérkeztek!

PSY, a koreai rapper a világot már meghódította Gangnam Style című slágerével, amely minden videoklip letöltési rekordot megdöntött. Most az ő tiszteletére kiadott karkötő kollekció hódít, melynek darabjait maga PSY is előszeretettel viseli.

Olvass tovább »


Valentin-napi ajándék: PANDORA ékszerek

Frissítve: 2013. febr. 4., 08:00 | Megtekintve: 23935

Közeledik február 14, a szerelmesek napja. Az igazi férfiak tudják, hogy Valentin napon kell elvetniük a magokat, ha szeretnék, hogy azok tavasszal kikeljenek.

Ugyan néha még a tél hideg szele vacogtat minket, de a Valentin nap eljövetele már a tavasz melegségének előérzetével tölti el lelkünket.

A PANDORA ebben az évben is különleges kollekcióval készül fel. Ha valaki február 8. és 14. között minimum 25 900 forint értékben vásárol, meglepetésként egy LOVE feliratú sterling ezüst charmot kap ajándékba.

Olvass tovább »


Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »


Végre itt a síkesztyű okostelefonokhoz!

Frissítve: 2013. jan. 7., 08:49 | Megtekintve: 9519

Hiánypótló újdonság az olyan, síeléshez tervezett kesztyű, melyet levétel nélkül is használhatunk az okostelefonokon lévő sportprogramok, térképek kezeléséhez, vagy hívások, SMS-ek fogadásához.

A téli sportok szerelmeseit 2013-ban máris egy jó hírrel üdvözöljük! A Helly Hansen két vadonatúj kesztyűt mutat be, melyek az On Tip okostelefon technológiát hasznosítják, így lehetővé teszik a hívások felvételét az okostelefonunkon, vagy hogy hójelentést küldjünk a barátainknak anélkül, hogy ehhez ki kellene tennünk a kezünket a dermesztő hidegnek.

Olvass tovább »


Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!

Frissítve: 2012. nov. 19., 10:23 | Megtekintve: 6437

Ráférne egy frissítés téli ruhatáradra? Ha újdonságokra vágysz, most akár 30% engedménnyel viheted haza a legjobb darabokat a Nü by staff kollekciójából.

A hideg idő beköszöntével lecseréljük napi szettjeinket – ám nem csak a polcon toljuk előrébb tavalyi darabjainkat. A legtöbb nő szeret néhány vadiúj pulcsit, trendi szoknyát, sálat, sapkát vagy ruhát hozzátenni megszokott ruhatárához. Ha te is így érzel, akkor nem hagyhatod ki a 20-30%-os kedvezményt a Nü by staff márka minden egyes darabjára!

Olvass tovább »