Az Amer Sports megnyitja a hazai sportszezont

Frissítve: 2012. márc. 14., 09:14 | Megtekintve: 3956

Megérkezett országunkba az Amer Sports, egy új alternatívája a sportruházatnak. A megnyitón láthattuk a kollekciók mellett azokat az embereket is, akik valóban a mozgás és a szabad tér szerelmesei.


Bár mi magyarok keveset mozgunk, azt a megszállott és hobbi sportolók is tudják, mennyire fontos a megfelelő, kényelmes és (amennyire lehet) csinos ruha mozgás közben. Ezeket az igényeket az Amer Sport is szem előtt tartja, és tökéletesen az adott sportág igényeihez fejlesztett ruházatot kínál szinte bármely mozgásformához.

Az Amer Sports családias hangulatú megnyitója elsősorban a szabadtéri sportok népszerűsítéséről, és a sport iránti szenvedélyről szólt.

A bemutatóteremben szimulátoros sí-játékkal mérték össze erejüket az X-Faktorból ismert Apollo23 tagjai, név szerint bemutatkozott a márka magyarországi csapatának minden tagja, és az aktuális kollekciókat is közelről megnézhettük.

A megnyitón ott volt Máté Bence, a “Láthatatlan Madárfotós” című sorozatból ismert, világhírű természetfotós is. Ő arról mesélt, hogy szinte minden napját a szabadban tölti, neki ugyanis a természet a munkahelye, így számára a meleg és kényelmes ruházat ugyanolyan kényelmes, mint egy profi sportolónak.

Mint azt megtudtuk (és magunk körül is megfigyelhetjük), Magyarországon a szabadidősport sajnos még mindig nem kap kellő figyelmet, ugyanakkor a szabadtéri sportok, mint a síelés, a terepfutás vagy a trekking hazánkban egyre népszerűbbek.

Az Amer Sports márkák közt profi és hobbi sportolók, futók és túrázók, síelők és focisták is megtalálják a tökéletes kellékeket. A Salomon a hegyi sportok szakértője, a Wilson a világ vezető labdás sport felszerelés gyártója, az Atomic piacvezető a síelés terén, a Suunto pedig a sport mérőfelszerelések terén tölt be vezető szerepet világszinten.

A több mint hatvan éves múlttal rendelkező vállalat hálózata 33 országra terjed ki, legjelentősebb piacai az Egyesült Államok, Németország, Franciaország, Japán, Kanada és Ausztria.



Kapcsolódó márkák: Atomic, Salomon, Suunto, Wilson


Ajánljuk még