Férfi blog

David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak

Frissítve: 2014. máj. 17., 08:37 | Megtekintve: 151093

Egy exkluzív medencés parti keretein belül debütált a H&M legújabb fürdőnadrág kollekciója - a bulinak természetesen maga a legendás Beckham volt a házigazdája. A David Beckham Bodywear idén is új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővül.

A Kelet-Londonban szervezett luxusparti hangulatát olyan vendégek garantálták, mint Ellie Goulding, a One Direction-től Liam Payne, Niall Horan és Aaron Paul.

Az első 2012-es David Beckham Bodywear megjelenése óta, új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővült a választék, amely a funkcionalitás és a stílus tökéletes ötvözetévé vált. Ahogy a korábbi daraboknál megszokottá vált, a fürdőnadrág kollekción is a hangsúly a megjelenés és a kényelem összhangján van.

Olvass tovább »



Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 161424

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »


Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »



Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »


Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »


A legjobb olasz férfiak a D&G képein

Frissítve: 2012. jan. 2., 14:15 | Megtekintve: 3449

Az idei férfi kollekciót a Dolce & Gabbana az olasz filmszínészek legszexisebb arcaival népszerűsíti. A hamisítatlanul hangulatos tájakon készült képek magukért beszélnek!

A 2012 tavasz-nyári kollekció kampányának fotói igazi életképeket és egy kis mediterrán falut idéznek meg. A Portofinoban készült képek egy olasz família hangulatát és mindennapjait ábrázolják élethűen.

Olvass tovább »


Őszi útmutató férfiaknak: lezserség és földszínek

Frissítve: 2011. szept. 15., 12:28 | Megtekintve: 4511

Itt van az ősz, vele együtt pedig a kérdés: mit vegyünk fel? Erre a férfiaknak is választ kell adniuk, mi pedig nem hanyagoljuk el őket: segítünk nekik a Mango őszi víziójának megmutatásával.

Kedves fiúk, íme itt van a He by Mango kollekció lookbokjának néhány inspiráló darabja, amiből az ötletet, stílust és hangulatot magatokkal vihetitek a próbafülkébe, mikor vásárolni indultok őszre.

Olvass tovább »


Új és trendi: Levi's 519 férfi farmer

Frissítve: 2010. nov. 17., 06:00 | Megtekintve: 6481

Ebben a szezonban a Levi’s, az ikonikus amerikai farmer márka visszafogott, letisztult és egyszerű férfi kollekcióval jelentkezik.

A klasszikus Levi’s 501 farmertól a denim és western ingekig ez az évad a várva várt Levi’s® megjelenéshez való visszatérés jegyében zajlik, ahol a kevesebb több, és a minőség az uralkodó.

Olvass tovább »


Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Frissítve: 2010. okt. 17., 05:01 | Megtekintve: 3343

Kiválasztottunk 4 férfi és 4 női összeállítást a Springfield különféle stílusokat felvonultató, 2010 őszi kollekciójából, ami inspirálhatja öltözködésedet.

Ha most frissíted ruhatáradat, vagy folyamatosan keresed az új és izgalmas stílusokat, meríts inspirációt ebből a 4 összeállításból! Bár a Springfield kollekció darabjaiból állnak össze, nem kötelező ragaszkodnod a márkához, ha hasonló külsőt szeretnél.

Olvass tovább »


Mindjárt újra kezdődik az iskola?

Frissítve: 2010. aug. 1., 10:37 | Megtekintve: 3186

Még egy hónap a tiéd a nyári szünetből, utána újra az iskolapadba kell ülnöd, vagy a srácaidat küldened oda reggelente. A H&M igyekszik vonzóvá tenni a nyár végét.

Hogy ne legyen olyan kelletlen az új iskolaév közeledése, a H&M megmutatja, milyen darabokat érdemes az elkövetkező egy hónapban beszerezni, hogy csinosan és trendin küldhesd suliba a gyerekeket.

Olvass tovább »