Karácsony blog

Újabb rekordot döntöttek a divatkedvelők

Frissítve: 2018. jan. 3., 15:39 | Megtekintve: 62490

Újabb rekordot döntött a 2017 évi karácsonyi internetes forgalom.

Nemcsak könyveket, elektronikai cikkeket, játékokat, hanem már ruhákat, cipőket és egyéb ruházati kiegészítőket is rekord számban vásároltak a magyar internetes közösség tagjai. Egyre több webáruház kínál márkás és kevésbé márkás ruhákat, pólókat, nadrágokat sokszor olcsóbban mint a plázákban található márkaüzletek. Számtalan webshop ingyenes szállítással, méretproblémák esetén ingyenes visszaküldési lehetőséggel és egyszerű ügyintézéssel csábítja a divat iránt érdeklődő férfiakat és nőket.

Egyre nehezebb áttekinteni éppen mi hol kapható, a kinézett termék hol olcsóbb, éppen mi az akciós. Ezt felismerve indította el pár tehetséges fiatal marketinges és fejlesztő a divatod.hu divattermék kereső oldalt.

A legújabb trendeknek megfelelően a reszponzív designnal készült oldal, mobilon, tableten és laptopon is azonos felhasználói élményt nyújt.



Kívánj valamit karácsonyra! - a Springfieldtől

Frissítve: 2013. dec. 7., 09:54 | Megtekintve: 120083

Van aki egy jobb világot szeretne, más csak finom kávét reggelire. Te mit szeretnél karácsonyra?

Megjelent a Springfield ünnepi videója: az idei kampányfilm a karácsonyi és újévi kívánságok köré épül, legyenek azok komoly, vicces vagy kedves kívánságok. Nézd meg a hangulatos videót és oszd meg vágyaidat te is a világgal!

Olvass tovább »


Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »



Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Frissítve: 2011. nov. 11., 12:12 | Megtekintve: 3429

A 2011 téli kollekciót a H&M valódi ajándéknak szánja, hiszen a divat legmagasabb szintű ikonjával, a Versacéval közösen tervezte meg.

A H&M együttműködése a tervezőházzal elképesztő darabokat szült. A Versace for H&M kollekció hamarosan, vagyis november 17.-én kerül a boltokba. Hazánkban a Vörösmarty téri üzletben lehet majd kapni a designer darabokból, melyeket addig is a következő, nagyon látványos és Versace-hangulatú videóban csodálhatunk meg.

Olvass tovább »


Karácsonyi ajándéknak: L'Oréal szépség csomagok

Frissítve: 2011. nov. 9., 09:00 | Megtekintve: 2623

Már azon töprengsz, mivel ajándékozd meg szeretteidet, de nem tudsz kitalálni semmit? A L'Oréal csomagok közül személyre szólóan választhatod ki a tökéleteset!

Akár férfi, akár nőismerős a megajándékozott, biztosan találsz az életkorának és bőrének megfelelő ajándékot. A L’Oréal segít, hogy valódi figyelmességgel tudd meglepni azokat, akik a legfontosabbak karácsonykor.

Olvass tovább »


Angyali Üdvözlet - Maybelline ünnepi sminktrend

Frissítve: 2011. nov. 7., 15:41 | Megtekintve: 1917

A varázslatos karácsony előtti hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. A Maybelline idei kollekciójával valódi téli angyalnak érezheted magad!

Larion Oscar a Maybelline New York sminkmestere szerint a mennyei harmóniát az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége jellemzi. Az Angyali üdvözlet sminkkollekció egyszerre misztikus, ártatlan és érzelem gazdag, a színek érzéki csillogása és vibrálása jellemzi.

Olvass tovább »


Boldog Karácsonyt kíván a Vanity.hu!

Frissítve: 2010. dec. 24., 08:00 | Megtekintve: 1780

Minden olvasónknak békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Köszönjük, hogy idén is olvastátok a Vanity Divatmagazint.

Olvass tovább »


Ajándék stílusos lányoknak: Kristály fülhallgató

Frissítve: 2010. dec. 15., 06:00 | Megtekintve: 3528

Nem tipikus divatajándék, mégis hasznos, egyedi, stílusos és szép ez a csillogóan trendi fülhallgató, aminek biztosan minden hölgy örülne.

Ajándékötleteknek nem vagyunk híján, de karácsony előtt kellenek is a jó tippek. A Jaeger egy egészen egyedi és gyönyörű darabbal rukkolt elő az ünnepi szezonra, bár ez nem egy tipikus divatajándék.

Olvass tovább »


Karácsonyi Women' Secret fehérneműk és cukiságok

Frissítve: 2010. dec. 1., 06:00 | Megtekintve: 4635

Közelegnek az ünnepek, ideje gondolkodni azon, mivel leped meg önmagadat, a párodat, vagy éppen ő téged - már ha a fehérneműk és más apróságok közt keresgéltek.

A Women’ Secret már készen áll a karácsonyi ünnepekre, december elejétől akár be is szerezhetjük náluk az ajándékaink nagy részét. Nézd meg te is a karácsonyi kollekció színfoltjait!

Olvass tovább »


Tökéletes táska karácsonyi partikra?

Frissítve: 2010. nov. 26., 06:00 | Megtekintve: 2514

A Lanvin idei téli kollekciója természetesen az évvégi nagy partikra is gondol, és egy minden ízében karácsonyi hangulatú darabbal próbálja megnyerni a szívünket.

Nehéz nem karácsonyfára és Mikulásra asszociálni, mikor rápillantunk erre a kis válltáskára. A Lanvin Jeweled Nyota Shoulder Bag elnevezésű modellje csillogó, piros, ünnepélyes és csinos – vagyis tökéletes lehet az ünnepi szezon partijaihoz. Neked hogy tetszik?

Olvass tovább »