David beckham blog

David Beckham fia a Reserved új arca

Frissítve: 2015. febr. 3., 09:00 | Megtekintve: 195635

David Beckham legidősebb fia - a 15 éves Brooklyn - lesz a lengyel Reserved divatmárka új arca.

Az ő arcával fogják hirdetni a tiniknek szánt Volcano Explosion (Vulkán Kitörés) kollekciót, amely egyesíti a high street divatot a sportos ruházattal. Erős színek, harsány minták, akár az extrém sport ruházatban.



David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak

Frissítve: 2014. máj. 17., 08:37 | Megtekintve: 151093

Egy exkluzív medencés parti keretein belül debütált a H&M legújabb fürdőnadrág kollekciója - a bulinak természetesen maga a legendás Beckham volt a házigazdája. A David Beckham Bodywear idén is új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővül.

A Kelet-Londonban szervezett luxusparti hangulatát olyan vendégek garantálták, mint Ellie Goulding, a One Direction-től Liam Payne, Niall Horan és Aaron Paul.

Az első 2012-es David Beckham Bodywear megjelenése óta, új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővült a választék, amely a funkcionalitás és a stílus tökéletes ötvözetévé vált. Ahogy a korábbi daraboknál megszokottá vált, a fürdőnadrág kollekción is a hangsúly a megjelenés és a kényelem összhangján van.

Olvass tovább »


Beckhamék fehérneműs videója

Frissítve: 2009. júl. 18., 07:01 | Megtekintve: 4055

Less be a színfalak mögé David és Victoria Beckham fehérneműs kampányfotózásán!

Giorgio Armani állítólag nagy izgatottsággal várja a 2009/2010-es őszi-téli Emporio Armani fehérnemű kollekció megjelenését, de addig is van min legeltetni a szemünket, mert a Beckham házaspár-féle kampány már most júliusban a publikum elé kerül.

A Milánóban készült fotók ismét Mert Alas és Marcus Piggott munkáját dícsérik. A képeket New York, Los Angeles, London, Milano, Róma, Párizs és Tokio utcáin, óriásplakátok formájában fedezhetjük majd fel július közepétől.

Extraként itt van egy, a fotózáson készített videó David és Victoria főszereplésével: