2012 tavasz-nyár blog

Trendek vízpartra, fürdőruhák a strandra

Frissítve: 2012. júl. 6., 08:39 | Megtekintve: 3745

Végérvényesen beköszöntött a nyár, s vele a minden szezonban gondot okozó fürdőruha kérdés. Vess egy pillantást a Charles Vögele idei kínálatára, hátha itt találod meg álmaid darabját!

A Charles Vögele nem csak fürdőruhákat, de könnyű nadrágokat, felsőket is alkotott idén nyárra. Az összes öltözködési problémára kínálnak megoldást, hogy a strandon, vízparton a gondtalan kikapcsolódásé legyen a főszerep.

Olvass tovább »



Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Frissítve: 2012. jún. 6., 14:58 | Megtekintve: 4001

A Springfield nemrég egy új termékcsaládot indított: a Springfield Cosmetics olyan színek és textúrák választékát kínálja, amire egy hétköznapi sminkhez szükség lehet.

A Springfield kozmetikumok a 2012-es tavasz és nyár legújabb trendjeit képviselik, világos és frissítő színpalettát használnak. A kollekcióban izgalmas tónusok, smaragd és türkiz körömlakkok, rubinvörös rúzsok, és csillogó szájfények jelennek meg.

Olvass tovább »


Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Frissítve: 2012. máj. 14., 12:31 | Megtekintve: 7704

A modell szóról mindenkinek a vékony, magas hölgyek jutnak az eszébe, akiken egy deka felesleg sincs. Pedig a teltebb hölgyek ugyanúgy diktálhatják a divatot, mint karcsúbb társaik.

A Tschibo sajtóközleménye ad néhány tippet teltkarcsú hölgyeknek, hogyan öltözködjenek a lehető legelőnyösebben és csinosabban.

Olvass tovább »



Ilyen az idei fürdőruha kínálat a H&M-nél

Frissítve: 2012. máj. 9., 13:10 | Megtekintve: 4231

A trópusokról való vad fantáziálás nyáron valósággá válhat a H&M-nél kapható bikinik és fodros fürdőruhák vibráló színei, paradicsomi mintái segítségével.

Idén nyáron a H&M férfi fürdőruhái sportos hatást keltenek; ilyenek a modern strand-klasszikusok, mint például a sötétkék, derékrészükön vagy oldalt piros-fehér csíkozású shortok és bermudák.

Olvass tovább »


Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »


A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Frissítve: 2012. ápr. 20., 12:16 | Megtekintve: 3188

Usain Bolt, a világhírű sprinter stílusa által inspirált cipő mellett a Puma újragondolt klasszikusokkal örvendezteti meg a divatos sportolás kedvelőit idén.

Az UNDFTD és a Puma újabb közös termékeit, a Clyde Ballistic és a Clyde Luxe cipőket az élénk, vidám színek, a tökéletes kényelem és a sportolásra szabott részletek jellemzik.

Olvass tovább »


Álomedzés csinosan, Helly Hansen módra

Frissítve: 2012. ápr. 3., 15:15 | Megtekintve: 3860

Könnyebb az edzés, ha jól érzed magad közben! A Helly Hansen a skandináv dizájnt kombinálta fejlett technikákkal, hogy egy gyönyörű edzőruha kollekciót hozzon létre.

A 16 részes kollekció karcsúsított, nőies, pihe-puha topokat, pólókat, shortokat, szoknyákat és futónadrágokat tartalmaz az edzésekre, és a mozgás előtti, utáni időszarkra egyaránt.

Olvass tovább »


A legvadítóbb vadnyugat a Vögelétől

Frissítve: 2012. márc. 22., 12:40 | Megtekintve: 5435

Eljött a szexis cowgirl korszaka! Idén tavasszal a vagány csajok egyedi, az amerikai prériket idéző darabokkal hódítanak.

Szalmakalap, rövidnadrág, farmer anyagú válltáska – a melegben ezek mind elő fognak kerülni. Kiegészítve egy kockás ruhával vagy bő, fehér inggel, máris megvan az idei trendek egyik legizgalmasabb összeállítása!

Olvass tovább »


Színes tavaszi pörgés - már a Springfield boltokban

Frissítve: 2012. márc. 5., 11:40 | Megtekintve: 4321

Itt a tavaszi kollekció, itt a vidámság, frissesség és fantasztikus színkavalkád! Képek helyett nézd meg egy kirobbanóan tavaszi videóban, mi vár rád az üzletekben.

Országszerte megtalálható már a Springfield 2012 tavaszi kollekciója az üzletekben. De hogy ne csak fotókon, hanem mozgásban is láthasd azt, ami a boltokban vár téged, nézd meg ezt a szuper aláfestő zenével operáló, színpompásan vidám fashion videót a friss kollekcióról.

Olvass tovább »


Hódít a Candy Star - Ismerd meg és nyerj!

Frissítve: 2012. febr. 17., 11:15 | Megtekintve: 3538

Berobbant a köztudatba az izgalmas Candy Star márka, méghozzá egy elképesztően szexi divatbemutatóval. Ismerd meg te is az új őrületet és nyerj magadnak cipőzoknit!

Valentin-napi felső és fehérnemű kollekciójának megünnepléseként a Candy Star egy nagyon provokatív és fergeteges fogadtatású bemutatót szervezett Kis Hegedüs Réka vezényletével a Symbolban, ahol híres és gyönyörű modellek vonultak fel. A szexis ruhadarabok mellett az egyedi cipőzoknik szerelmes kollekciója is megjelent a kifutón.

Olvass tovább »