2014 tavasz-nyár blog

Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 156429

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!

A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.

Olvass tovább »



Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 161424

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »


Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt

Frissítve: 2014. febr. 18., 16:22 | Megtekintve: 155895

A Puma és az Asos.com izgalmas közös kollekciójának fő jellemzője az olyan anyagok, ábrák, minták használata egy-egy ruhadarabon, amiről azt gondolnánk, ütik egymást.

2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal. A kollekciót a közkedvelt ’90-es évek divatja ihlette, keverve mai modern technikákkal, mintákkal, anyagokkal.

Olvass tovább »



Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Frissítve: 2014. jan. 13., 10:02 | Megtekintve: 120142

Az Intimissimi tavasz-nyári kampánya az erős, szexi nőket helyezi középpontba, egy modern éden virágai és a felhőkarcolók közé álmodva meg a jeleneteket. A különösen érzéki kampányfotókhoz a szupermodell Alyssa Miller volt a tökéletes választás.

A nő, aki nem utasítja el a bűnbeesést és az érzékiséget; a modern Édenkertben lefotózva, amint éppen tudatosan és a szabadság érzésével tekint a jövőbe, amelyet Manhattan felhőkarcolói és a végtelen égbolt látványa jelenít meg.

A helyszín New York. Egy gyönyörű tetőkert hortenziákkal, rózsákkal és nyírfákkal, amelyek az Intimissimi új, tavaszi/nyári kampányának is keretet adnak. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.

Olvass tovább »