2011 ősz-tél blog

Hideg a tél? Vissza a gyapjúhoz!

Frissítve: 2011. dec. 14., 13:47 | Megtekintve: 4668

A Springfield bemutatja új kötöttáru kollekcióját és lehetőséget nyújt arra, hogy megismerd a gyapjú ausztrál eredetét. "Fogadj örökbe" egy bárányt és utazz el a merinói gyapjú otthonába!

A gyapjú mindig is a tradíciót, a kézzel készített holmikat és a meleget szimbolizálta. A Springfield számára pedig a természetesebb és nyugodtabb városi élet inspirációját nyújtotta.

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját. Ezek a gyapjúpulóverek a téli időszak alapdarabjai lesznek!

Olvass tovább »



A Helly Hansen meleg ruhái téli alkalmakra

Frissítve: 2011. nov. 29., 08:00 | Megtekintve: 2379

A tél közeledtével a Helly Hansen sportruházatban és utcai viseletben is csinos, meleg és a célnak tökéletesen megfelelő újdonságokkal áll elő.

A Helly Hansen 2011-es újdonságaiban található egy professzionális outdoor kollekció, ami idén először női sorozattal is előrukkol, illetve ruházat a vízisport szerelmeseinek, egy síelőknek szánt kollekció és utcai darabok is.

Olvass tovább »


Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Frissítve: 2011. nov. 11., 12:12 | Megtekintve: 3429

A 2011 téli kollekciót a H&M valódi ajándéknak szánja, hiszen a divat legmagasabb szintű ikonjával, a Versacéval közösen tervezte meg.

A H&M együttműködése a tervezőházzal elképesztő darabokat szült. A Versace for H&M kollekció hamarosan, vagyis november 17.-én kerül a boltokba. Hazánkban a Vörösmarty téri üzletben lehet majd kapni a designer darabokból, melyeket addig is a következő, nagyon látványos és Versace-hangulatú videóban csodálhatunk meg.

Olvass tovább »



Mentőmellényből csinált cipőt a Helly Hansen

Frissítve: 2011. okt. 5., 11:14 | Megtekintve: 5470

Ez a rikító narancssárga, vadiúj cipőmodell nem csak színével emlékeztet a mentőmellényekre, de külső zsebe és fényvisszaverő csíkja is van. A biztonság szerelmeseinek ajánljuk!

A Helly Hansen új magasszárú utcai cipője figyelemre méltó dizájnt képvisel. A vászon tornacipő színe és részletei a Helly biztonság iránti elkötelezettségére utalnak.

A cipő több részlete, így az alapmodell narancssárga színe, az oldalán megjelenő külső zseb és a fényvisszaverő csík is a Helly Hansen legnépszerűbb mentőmellényére, a Navigare-ra emlékeztetnek. Egy ilyen cipő pedig garantáltan feltűnést kelt.

Olvass tovább »


Visszahozza a kordbársony divatot a Levi's!

Frissítve: 2011. szept. 19., 18:30 | Megtekintve: 3481

Az idei őszi-téli szezonban egy régi, de nem elfeledett anyag lesz a meglepetés vendég: mégpedig a kordbársony, amit a Levi's egy érdekes kollekcióban hoz vissza életünkbe.

A Levi’s a kordbársonyt, ezt az időtlen anyagot egy teljes újraértelmezésben hozza vissza a köztudatba, új stílusokkal, széles színskálában. A kínálatban a tompa szürkétől a kékig a legkülönfélébb színárnyalatok tükrözik a tél hangulatát.

Olvass tovább »


Őszi útmutató férfiaknak: lezserség és földszínek

Frissítve: 2011. szept. 15., 12:28 | Megtekintve: 4511

Itt van az ősz, vele együtt pedig a kérdés: mit vegyünk fel? Erre a férfiaknak is választ kell adniuk, mi pedig nem hanyagoljuk el őket: segítünk nekik a Mango őszi víziójának megmutatásával.

Kedves fiúk, íme itt van a He by Mango kollekció lookbokjának néhány inspiráló darabja, amiből az ötletet, stílust és hangulatot magatokkal vihetitek a próbafülkébe, mikor vásárolni indultok őszre.

Olvass tovább »


Gumicsizmák a Scholltól!

Frissítve: 2011. szept. 9., 05:00 | Megtekintve: 19979

Mi az? Ha esik az eső, ha havazik, ha fúj a szél, ha hideg van, vagy ha csupán egy szép őszi délután adott, ott van mindig velünk, számíthatunk rá, szárazon tartja a lábakat, és egyben trendi kiegészítőnk is.

Egyre többen tudják már a helyes választ: a gumicsizma – de hallhattunk már róla welly, wellies, Wellington csizmaként is. Igazi angol találmány ez, amelyet a királynő is előszeretettel hord, története pedig egészen az 1800-as évekig nyúlik vissza.
Az elmúlt évszázadok alatt kultikus darabbá nőtte ki magát a gumicsizma, és úgy tűnik, továbbra is töretlen a karrierje.
Az idei őszi-téli szezonban a Scholl® Footwear elkápráztat minket egy-egy kiváló gumicsizmájával, a hosszú szárú gumicsizmáival és a bélelt rövid szárú darabjaival.

Egy kis ízelítő a Scholl® Footwear őszi-téli gumicsizmáiból:

Olvass tovább »


Őszi sminktrend: A leplezetlen budoár

Frissítve: 2011. aug. 29., 18:19 | Megtekintve: 3292

A Leplezetlen Budoár lényege az újjászületett romantika érzékisége, mely a megfoghatatlan nőiséget leplezi le, L’Oréal Paris módra.

A L’ORÉAL PARIS őszi sminkkollekciója finom pasztellszínekkel és lágy kontúrokkal érzéki eleganciát biztosít a mindennapokra. Egy kis kreativitással megteremtheti saját, egyedi és titokzatos Budoárját.

A teljesség a sejtelmesen érzéki textúrákban tökéletesedik ki. Az arcunk tökéletesítéséhez, íme, a vadonatúj Studio Secret Base, egy bázis krém, mely feltölti a bőr egyenetlenségeit, selymes textúrája ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

Olvass tovább »


Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra

Frissítve: 2011. aug. 8., 15:51 | Megtekintve: 6110

Minden lépésnél más hangot adnak ki a Puma legújabb "sztárcsináló" kreációi! Iskolakezdéshez nincs is ennél ideálisabb darab, amit a hip-hop és a sportos viselet meglepő ötvözése ihletett.

Az idei iskolakezdés valószínűleg hangosabb lesz a szokásosnál, hiszen már Magyarországra is megérkeztek a Puma DJ cipők, amik ötvözik a legújabb technológiát és a hip-hop-ból vett elemeket, s minden lépésnél más-más hangot adnak ki. A DJ cipő forradalmi újdonság a Puma kollekciójában.

Olvass tovább »


A Kardashian körömlakk kollekció

Frissítve: 2011. júl. 14., 13:52 | Megtekintve: 3079

A Kardashian família nőtagjai összeálltak egy körömlakk kollekció megtervezésének erejéig, ami bemutatja a család sokszínűségét a körmök csinosításán keresztül.

A Nicole by OPI – Kardashian Kolors névre hallgató kollekció 14 új, csillogó színt kínál a rajongóknak.

Olvass tovább »