Springfield blog

Egyedülálló Springfield flagship üzlet nyílt a Váci utcában

Frissítve: 2016. jún. 13., 22:33 | Megtekintve: 129844

A spanyol Cortefiel Csoport tagja, a Springfield márka május 23-ával megnyitotta hazai flagship üzletét.

Budapest legfrekventáltabb divatközpontja, a Vörösmarty térre eső Váci utca 2-es szám alatti épület ad otthont a milleniumi generáció egyik legnépszerűbb, mediterrán ihletésű divatbrandjének.

A megközelítőleg 400 m2-es, kétszintes üzletbelső Caulder Moore urbán designer újszerű koncepcióját jeleníti meg, amely Európában eddig csak a spanyol és portugál üzletekben tűnt fel.

Olvass tovább »



Íme a Springfield friss, változatos kollekciói a nyárra!

Frissítve: 2014. márc. 27., 09:40 | Megtekintve: 156429

Megérkezett a Springfield 2014-es nyári kínálata, amelyben az apró virágminták, csipkék és a batikolt jelleg dominálnak. A különböző stílusokat képviselő kollekciók idén a férfiakat és gyermekeket is megcélozzák!

A nyarat nem csak a napsütötte színek, nyíló virágok és karneváli hangulat fémjelzi idén a Springfield üzeletebein. A retro Mickey egértől kezdve a svájci csipkéig mindenféle izgalmas apróság lopózott be a 2014-es kínálat különféle stílusaiba.

Olvass tovább »


Valentin napi Springfield pólók

Frissítve: 2014. febr. 14., 08:00 | Megtekintve: 155869

Úgy szeretlek, majd megeszlek! Valentin napi meglepetések a Springfieldnél! A Springfield különleges pólókollekcióval jelentkezik Valentin nap alkalmából.

A szerelem ünnepére készült női pólók cupcake mintásak, a férfi pólók pedig hamburgeresek, és arra szeretnének emlékeztetni, hogy a világ legromantikusabb dolga az ágyban reggelizni!

Olvass tovább »



Kívánj valamit karácsonyra! - a Springfieldtől

Frissítve: 2013. dec. 7., 09:54 | Megtekintve: 120083

Van aki egy jobb világot szeretne, más csak finom kávét reggelire. Te mit szeretnél karácsonyra?

Megjelent a Springfield ünnepi videója: az idei kampányfilm a karácsonyi és újévi kívánságok köré épül, legyenek azok komoly, vicces vagy kedves kívánságok. Nézd meg a hangulatos videót és oszd meg vágyaidat te is a világgal!

Olvass tovább »


Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »


Mindenhol nyár, mindenki Springfieldben!

Frissítve: 2013. jún. 9., 10:59 | Megtekintve: 75913

Folytatódik a Springfield 25. évfordulójának ünnepe, most egy riport jellegű videóban 25 fiatal mutatja meg nyári utcai stílusát. A “Nyáron is ünnepeld a stílusod” kampány a második szakasza annak az eseménysorozatnak, amivel a Springfield ünnepel.

Az új Springfield kampány 25 sztárját utcai castinggal választottak ki. A résztvevők széles korosztályt fednek le, és számos stílussal képviselik a Springfield globális közönségét. Az “Ezen a nyáron mindenki Springfieldet visel” szlogen a Springfield kozmopolita szemléletére utal - a márka, amit valódi emberek inspiráltak, és amit az ő igényeikhez és szokásaikhoz alakítottak.

Olvass tovább »


Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Springfield 25: Ez vagyok én

Frissítve: 2013. márc. 19., 09:00 | Megtekintve: 39962

A Springfield idén ünnepli fennállásának 25 évfordulóját. Az alkalomból egy nemzetközi eseménysorozat veszi kezdetét, melynek célja, hogy a vásárlókat is bevonja az ünneplésbe és megmutassa, mit jelent 25-nek lenni.

A kampány célja megtestesíteni mindazt, ami a Springfield márka eszenciája: “Mi valódi emberek számára készítünk valódi ruhadarabokat. Közel szeretnénk hozni a divatot a különféle stílusú és személyiségű hétköznapi emberekhez. Olyanok számára tervezünk, akik élvezik a divatot és az életet, és ennek kifejezésre a casual stílust érzik a legmegfelelőbbnek.”

Olvass tovább »


Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »


Halloween pólókollekció a Springfieldtől

Frissítve: 2012. okt. 31., 09:03 | Megtekintve: 5567

A Springfield borzongást kínál új póló kollekciójával, amelynek figurája Sparky, Tim Burton legújabb, Frankenweenie – Ebcsont beforr című fekete-fehér animációs filmjének főszereplője.

A film figuráival díszített pólók Halloweenra kerülnek a Springfield üzletek polcaira: négy modell férfiaknak 6.995 Ft-os, és kettő nőknek, 5.995 Ft-os áron. A kollekció kiegészíthető a film hangulatához passzoló sötét ruhadarabokkal: fekete bőrdzsekivel, szűk farmerrel és fekete csizmával. Félelmetes lesz!

Olvass tovább »