Őszi útmutató férfiaknak: lezserség és földszínek

Frissítve: 2011. szept. 15., 12:28 | Megtekintve: 4511

Itt van az ősz, vele együtt pedig a kérdés: mit vegyünk fel? Erre a férfiaknak is választ kell adniuk, mi pedig nem hanyagoljuk el őket: segítünk nekik a Mango őszi víziójának megmutatásával.


Kedves fiúk, íme itt van a He by Mango kollekció lookbokjának néhány inspiráló darabja, amiből az ötletet, stílust és hangulatot magatokkal vihetitek a próbafülkébe, mikor vásárolni indultok őszre.

A földszínek (barna, fekete, szürke, bézs, sötétkék árnyalatok) és a csíkos, kockás vagy kord anyagú holmik idén is befutói a levélhullató, egyre hidegebb idővel jelentkező évszaknak.

A lényeg az összeillő párosítás, az időjáráshoz illő öltözködés és persze az, hogy mindig tudd, neked mi áll jól és nem túl jól. A képek magukért beszélnek, a férfidivat igenis lehet kellemes és inspiráló!

A teljes 2011 őszi He by Mango kollekciót itt nézheted meg.



Kapcsolódó márkák: Mango


Ajánljuk még


Kommentek

Akyka – 2011. nov. 25., 17:23

Premierbe mindig érdemes kinézni, lehet találni jó dolgokat, sokszor voltam már ott úgy hogy el kellett döntenem most mit is vegyek meg mert annyi jó cuccot néztem ki. Hogyha jól tudom akkor most valami kuponos akció van, mintha ezt olvastam volna valahol.


KellerP – 2011. nov. 25., 16:42

Ez nekem teljesen új hogy vannak férfi mangó ruhák! Hogyha kint premierben is vannak akkor én is tuti hogy megyek, bár nekem a női részleg néha olyan érzést kelt mintha turkáló lenne mert a nők megrohamozzák egy akció alkalmával és mindent feltúrnak, ettől fogva furcsán tekintek erre a márkára:D Ez belőlünk férfiakból szerencsére hiányzik, de ettől függetlenül érdekelnek ezek a ruhák és nem lenne rossz beszerezni egy jobb cuccot, mert a képek alapján tényleg nagyon korrektek.


N Tomi – 2011. nov. 25., 16:30

Én most hétvégén voltam kint, sikerült vennem magamnak egy elég jó mango pulóvert, meg vettem még 2 cipőt más botokban is, elég jó leértékelések vannak megint, gondolom Karácsony miatt. :)


F. T. – 2011. nov. 25., 16:26

Úgy tűnik akkor +1 ok,hogy kinézzek a premierbe. Már amúgy is tervbe volt véve de azt nem tudtam,hogy a mangonak van férfi része is és a képeket elnézve meglepően szimpatikus. Úgy is ritkán járok oda és olyankor körbejárok minden üzletet és mindig akad a horogra valami szemrevaló darab.


Robi – 2011. szept. 16., 13:44

Kezdenek egész jó férfi ruhákat összerakni.. Kicsit olyan volt mint a springfieldnek az új női kollekciója, kiforratlan és hát elég gyenge.. De ezek tetszenek, kezd alakulni. :)
Premierben még nem voltam, elég messze van tőlünk, de lehet nem ártana 1x kinéznem, ha jó áron lehet bevásárolni hasonló kategóriájú ruhákat..


Kati – 2011. szept. 16., 12:48

Én barátom is jobban szeret már velem a Mangoba járni vásárolni, mióta egyre jobb férfiruhákat is árusítanak. :) Nem rég vettünk neki 1 nagyon jó átmeneti kabátot ott.
Premierben mi is jártunk már, de ott még nem vásároltam a Mangoban. Lehet érdemes lenne megnézni! :) A héten akarunk menni majd ki, mert megy ilyen iskolakezdési akció és most elég olcsón ki lehet ott fogni bármit.


János – 2011. szept. 16., 11:37

A korábbi Mango kollekciókból sok mindent meg lehet találni a biatorbágyi premier outletsben. Szeptember elején voltam kint és remek dolgokat találtam magamnak. Érdemes sok helyre benézni ott, de a Mango outletbe találtam a leginkább hozzám illő ruhákat, és méretben sem kellett nagyon válogatnom, volt választék.


Nem lehet kommentelni.