Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.


A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.


A Springfield legújabb női parfümje a casual luxus tökéletes megtestesítője, elegáns és különleges. A fejlesztésben egy erre szakosodott vállalat, a Puig is részt vett. A friss és egyedi Golden Emotions olyan meglepő jegyekből épül fel, mint a bergamot vagy a vadgyümölcsök, alapillatai a pazar szantálfa és a pézsma. A tervezők modern divatos nők ízléséhez igazították. A 50ml-es üveg könnyen elfér bármelyik női táskában.Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még