Levi's blog

Ezen az estén nem érdemes korán lefeküdnöd

Frissítve: 2015. máj. 13., 15:04 | Megtekintve: 204419

Mert akár 40%-ot spórolhatsz, ha diák vagy.

40% kedvezmény minden Levi's termékre az Aréna Pláza Levi's Store-ban 2015. május 14-én 20 és 22 óra között. Csak diákoknak! Ne felejtsd magaddal hozni a diákigazolványod.Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Frissítve: 2014. okt. 5., 22:36 | Megtekintve: 91635

A Levi’s® rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be a Kalifornia által inspirált őszi, téli kollekcióját. Ebben a szezonban a márka folytatja gyökerei felkutatását: bemutatja az ikonikus ruhadarabok otthonát, Kaliforniát.

"Kalifornia testesíti meg az áhított dolgokat az életünkben: a szabadságot, a természetet, a gördeszkázást, a hegymászást, a strandokat és a szörfözést, a technikai újításokat és az innovációt, “ nyilatkozta Jonathan Cheung, a Levi’s® márka vezető dizájnere. "Ez a hangulat, életérzés áthatja az egész kollekciót.”

Olvass tovább »


52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »


Texas és Tokió megelevenedik a magyar Levi's bemutatón

Frissítve: 2013. aug. 8., 09:13 | Megtekintve: 85810

A Levi’s 2013 őszi-téli kollekciójáról már mi is írtunk - ám a nemrég megtartott magyar sajtóbemutatón készült fotók végre a maguk teljességében mutatják meg a hűvös évszakra tervezett darabok hangulatát.

Idén ősszel a márka nyit az újdonságok felé, de közben megtartja az örök, klasszikus elemeket. Az egész kollekciót átszövi a fenntarthatóság, mely a Levi ® Water < Less és Levi ® Waste < Less termékekben csúcsosodik ki.

Olvass tovább »


Tokió és Texas: két világ találkozása a Levi’s-nél

Frissítve: 2013. júl. 5., 09:23 | Megtekintve: 82504

Idén a márka nyit az újdonságok felé, de megtartja az örök, klasszikus elemeket is. A ruhák inspirációjában megtalálható Texas és Tokió - a két eltérő vidék hagyományait a Levi’s csapata hosszas tanulmányozás után építette bele a kollekcióba.

Az őszi-téli Levi’s kollekcióban a márka hű maradt magához. A koncepciót átszövi a fenntarthatóság, mely a Levi ® Water Less és Levi ® Waste Less termékekben csúcsosodik ki.

Olvass tovább »


140. éves a Levi'sR 501

Frissítve: 2013. máj. 15., 12:47 | Megtekintve: 63931

Amikor 1873-ban Levi Strauss és Jacob Davis bemutatták első farmerüket, még nem is sejtették mit indították el. A Levi’s eredeti 501®-ese több mint egy farmer, több mint egy amerikai ikon, a világon a legismertebb és legkedveltebb farmere.


Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »


Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.

Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Olvass tovább »


A "Call me maybe" énekesnőjének ruhája

Frissítve: 2012. okt. 21., 09:40 | Megtekintve: 5416

Carly Rae Jepsen egyik kedvenc darabja a farmer anyagú Button-Up ruha, mely egy bakanccsal viselve tökéletesen menő őszi kombináció.

Carly Rae Jepsen szívesen hordja a Levi’s ruháit. Ha szeretnéd a “Call me maybe” énekesnőjének stílusát ellesni, az idei őszi-téli kínálatban megtalálod a fenti darabot.

Olvass tovább »