Ünnep blog

Kívánj valamit karácsonyra! - a Springfieldtől

Frissítve: 2013. dec. 7., 09:54 | Megtekintve: 120083

Van aki egy jobb világot szeretne, más csak finom kávét reggelire. Te mit szeretnél karácsonyra?

Megjelent a Springfield ünnepi videója: az idei kampányfilm a karácsonyi és újévi kívánságok köré épül, legyenek azok komoly, vicces vagy kedves kívánságok. Nézd meg a hangulatos videót és oszd meg vágyaidat te is a világgal!

Olvass tovább »



Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.

Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.

Olvass tovább »


Kellemes Halloweent minden olvasónknak!

Frissítve: 2010. nov. 1., 06:00 | Megtekintve: 1425

A Halottak Napja és a Mindenszentek mellett a Halloween is általános ünneppé vált nálunk, amit sok helyen jelmezbállal ünnepelnek. A legjobb jelmezekről ezúttal videót hoztunk a divatrajongóknak.

A halottainkra való elmékezés mellett már a téli időszakot megelőző, jelképes beöltözésnek, közös szórakozásnak is kezd hagyománya kialakulni. Ezért most mi is szeretnénk vidám Halloweent kívánni mindenkinek, és megmutatni, hogyan öltöznek fel 2010-ben a legszexisebb partizók!

Olvass tovább »