Őszi sminktrend: A leplezetlen budoár

Frissítve: 2011. aug. 29., 18:19 | Megtekintve: 3292

A Leplezetlen Budoár lényege az újjászületett romantika érzékisége, mely a megfoghatatlan nőiséget leplezi le, L’Oréal Paris módra.


A L’ORÉAL PARIS őszi sminkkollekciója finom pasztellszínekkel és lágy kontúrokkal érzéki eleganciát biztosít a mindennapokra. Egy kis kreativitással megteremtheti saját, egyedi és titokzatos Budoárját.

A teljesség a sejtelmesen érzéki textúrákban tökéletesedik ki. Az arcunk tökéletesítéséhez, íme, a vadonatúj Studio Secret Base, egy bázis krém, mely feltölti a bőr egyenetlenségeit, selymes textúrája ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

Az Accord Parfait alapozó szerelmeseit is rabul ejti annak továbbfejlesztett változata, ami nem más, mint a True Match, telis-tele vitaminnal.

A Color Infallible szemhéjpúderek gazdag színmélysége, dörzs- és vízállósága varázslatos.

A Lash Architect 4D-vel pedig irány a negyedik dimenzióba, újraértelmezve ezzel a szempillaspirál fogalmát.

A megfoghatatlan szenvedély

A tökéletes megjelenés, elengedhetetlen a makulátlan arcbőr nélkül. Íme, egy fantasztikus báziskrém, a Studio Secret Base, mely feltölti a bőr szabad szemmel nem látható pórusait, biztosítva az egyenletes és selymes arcbőrt. Uniformizáljuk arcunk színét a vitaminokban gazdag Accord Parfait (True Match), ultra vékony folyékony alapozóval. Fixáljuk le Accord Parfait (True Match) selymes textúrájú púderrel a tökéletes matt hatásért. Arcunk üdeségéért tegyünk egy kevés Accord Parfait (True Match) barackos árnyalatú arcpírt a halánték irányától haladva az orca közepe felé.

A szemkiemelés első lépéseként próbálja ki a Color Infaillible 004-es Forever Pink árnyalatát. Az ultratartós, tiszta pigmentekben gazdag szemhéjpúder nem ül be a szemhéj finom redőibe. Tegyük fel a felső szemhéj egészére. Majd a Contour Khol 131-es éjfekete szemceruzával kontúrozzuk alul felül a szemet. Enyhén satírozzuk el.

A szem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál koronázza meg. Próbálja ki a fantasztikus Volume Million Lashes Lumimizer, szemszín kiemelő szempillaspirált. Eva a Barna szemszínt kiemelő Luminizert használta. Igézően titokzatos tekintetet kölcsönöz.

Természetesen érzéki ajakszínként, válassza a Color Riche 303-as Rose Tender vitaminokban gazdag ajakrúzst. Végezetül a körmökről se feledkezzünk meg. Harmonikusan pasztell rózsás árnyalatot választva, fokozzuk az üde szenvedélyességet. A Resist & Shine körömlakkok gazdag színválasztéka megkönnyíti választásodat.

Az újjászületett érzékiség

Ragyogóan természetes, makulátlan arcbőr eléréséhez használja a fantasztikus bőrtökéletesítő báziskrémet /Studio Secret Base/ a megtisztított és hidratált arcbőrre. Kiegyenlíti a bőr szabad szemmel nem látható egyenetlenségeit, valamint lényegesen kevesebb alapozóra lesz szükséged.

Próbálja ki a vitaminokkal dúsított Accord Parfait (True Match), ultravékony textúrájú, folyékony alapozót. Majd fixálja le az Accord Parfait (True Match) selymesen lágy púderrel a tökéletes, matt hatás kedvéért. Az arcpírt az arccsont alá vigyük fel kontúrmentesen. /Accord Parfait (True Match) arcpirosító, barackosan természetes árnyalatával/.

A szemkiemelés első lépéseként a Contour Khol 131-es éjfekete szemceruzával kontúrozzuk alul felül a szemet, majd finoman satírozzuk el. Következő lépés a Color Infaillible 002-es Hourglass Beige, szikrázóan fenséges, bézs szemhéjpúdert tegyük a felső szemhéj egészére. Ezután a Color Infaillible 012-es Endless Chocolat, bronzos árnyalatot a szem külső szélétől befelé satírozva, hogy a színek fedjék egymást. Az alsó szempillatőre is satírozzunk egy keveset. A szem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál koronázza meg.

Kék szemre használd a Volume Million Lashes Luminizer Blue szempillaspirált. Doutzen Kroes sejtelmesen titokzatos kék szemére a Luminizer Blue szemszínt kiemelő szempillaspirál erősített rá.

Selymesen lágy és természetes ajakszín eléréséhez válaszd a Color Riche 240-es Dune árnyalatú vitaminokban gazdag ajakrúzst. A Resist & Shine körömlakkok közül a harmonizáló pasztell árnyalat teszi teljessé az újjászületett érzékiséget.

A titokzatos jövő…

Arcunk szerkezetét a Studio Secret Base, bőrtökéletesítő báziskrémmel egyenlítjük ki. A báziskrém feltölti a szabad szemmel nem látható egyenetlenségeket, így biztosítva tökéletes, selymes alapot az alapozónak. Az Accord Parfait (True Match) vitaminokkal dúsított ultra vékony textúrájú alapozóval uniformizáljuk bőrünk színét. Majd fixáljuk le a selymes az Accord Parfait (True Match) púderrel. Természetesen üde hatásért válaszd az Accord Parfait (True Match) barackos árnyalatú arcpírt az orcák kiemeléséhez.
Kontúrozzuk a felső szempillatövet a 131-es Contour Khol fekete szemceruzával. Alul a vízvonalat is húzzuk ki.

Ezután a Quad Pro 358-as Midnight Blue, négyrészes szemhéjpúder palettára lesz szükségünk. Első lépésként a szikrázóan érzéki, báziskrémet tegyük a felső szemhéj egészére, egészen a szemöldökcsontig. Majd a legsötétebb kéket satírozzuk a szemhéj tövébe, ezután a királykéket vízszintesen, követve a szem ívét. Végezetül a halvány árnyalattal összemossuk a színeket. Így lesz titokzatosan sejtelmes a tekintet. Itt az idő, hogy belépj a 4 dimenziós szempillák világába!

Egy szempillaspirál mely újraértelmezi a szemkiemelést. Azonnali dúsítás, hosszabbít, vastagítja a pillákat és íveli is. Ez nem más, mint a Lash Architect 4D! Forradalmi újítás a szempillák megformázásában a titok az innovatív festékben és a kefe kialakításban rejlik.
Természetesen friss ajak eléréséhez válassza a Color Riche 254-es Kiss&Blush árnyalatú vitaminokban gazdag érzéki ajakrúzst.

Amennyiben, szájfény kedvelő és ínyenc vagy, mindenképp próbáld ki a Glam Shine Fresh 600-as Aqua Curacao kékszínű szájfényt. A futurisztikus titokzatosság fokozásához válaszd a Resist&Shine körömlakk 103-as pasztell árnyalatú körömlakkot.



Ajánljuk még


Kommentek

Nem lehet kommentelni.