Trend blog

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Frissítve: 2014. máj. 23., 08:49 | Megtekintve: 153036

A 2014-es tavaszi-nyári, amerikai életérzést nyújtó kollekciójában a Levi’s méltón tiszteleg az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A kultikussá vált farmerdzseki nem hogy nem öregedett meg, de mostanra a trendek egyik legsokoldalúbb szereplőjévé vált!

A Levi’s vadiúj tavaszi-nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. Ennek az amerikai érzésnek az elengedhetetlen kelléke az ikonikus ruhadarab és a kultikus klasszikus: a farmerdzseki.

Olvass tovább »



Mit mond a stylist, mik a tavaszi trendek?

Frissítve: 2014. márc. 29., 10:49 | Megtekintve: 156523

A MOM Park stylistjai szerint idén hordjuk a pöttyöset a csíkossal! Ez az idei tavaszi divat egyik fő szabálya, de a geometriai formák és a hatalmas virágminták is trendik. Mit mivel érdemes a napsütéses vagy épp esős napokon párosítani?

Felejtsük el a két színből álló szetteket és az eddigi tiltásokat: idén tavasszal a merész ruhatár lesz a nyerő. A csíkos igenis illik a pöttyöshöz, a hatalmas virágminták és pálmalevelek pedig nem mentek ki a divatból!

A MOM Park stylistjai összegyűjtöttek néhány tippet, amelyeket szem előtt tartva játszva újíthatjuk meg ruhatárunkat.

Olvass tovább »


Ezek a nyár igazi trendjei - nem a divattervezőktől!

Frissítve: 2013. júl. 20., 10:34 | Megtekintve: 82155

A divatházak kollekciói azt mutatják, mit vizionáltak a divattervezők maguknak - de az igazi trendet mi, hétköznapi nők alakítjuk azzal, amit lájkolunk és hordunk. Itt egy csodás válogatás abból, ami nekünk tetszik.

A Pinteresten a szép ruhákat, gyönyörű fotókat, a divatot és szépséget szerető lányok gyűjtögetik össze azokat a képeket, amik a legjobban tetszenek nekik. Mi végigböngésztük a legaktívabb pinterest felhasználók gyűjteményei közül azokat, amik a "Summer Fashion 2013" címet kapták... És valóban izgalmas outfiteket találtunk!

Íme egy válogatás abból, amit tényleg hordanánk és szívesen látnánk idén nyáron magunkon, másokon, a trendek között.

Olvass tovább »



A steampunk diktálja a jövő évi divatot?

Frissítve: 2013. febr. 8., 07:28 | Megtekintve: 25275

Terjed a steampunk, a vintage-viktoriánus stílusirányzat, s népszerűsége várhatóan egyre csak növekszik, hisz idén már a Prada is bemutatta saját steampunk kollekcióját. Jövőre vajon trend lesz belőle?

Az IBM kereskedelmi trendeket fürkésző elemzése szerint a következő évek divatját várhatóan erős steampunk hatások alakítják majd. A magyar USE unused tervezője szerint a közösségi oldalak itthon is erősen hatnak a divattrendek terjedésére, de a steampunk hullámra még várnunk kell.

Olvass tovább »


A "Call me maybe" énekesnőjének ruhája

Frissítve: 2012. okt. 21., 09:40 | Megtekintve: 5416

Carly Rae Jepsen egyik kedvenc darabja a farmer anyagú Button-Up ruha, mely egy bakanccsal viselve tökéletesen menő őszi kombináció.

Carly Rae Jepsen szívesen hordja a Levi’s ruháit. Ha szeretnéd a “Call me maybe” énekesnőjének stílusát ellesni, az idei őszi-téli kínálatban megtalálod a fenti darabot.

Olvass tovább »


Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Frissítve: 2012. okt. 12., 07:44 | Megtekintve: 5915

“This is a pair of Levi’s!” - így szól a mottó a cég idei Go Forth kampányában. A hangulatos kampányfilmben mindenki, minden élethelyzetben Levi's darabokat visel.

A Levi’s bemutatja 2012-es Go Forth kampányát. Az idei kampány középpontjában az új őszi/téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

Nézd meg te is a hangulatos kisfilmet!

Olvass tovább »


Ha fesztivál, akkor fesztivál divat!

Frissítve: 2012. aug. 3., 06:32 | Megtekintve: 3960

Elkezdődött a visszaszámlálás a Szigetre. Ilyenkor nem magas sarkú topánokra és kisestélyikre gondolunk, sokkal inkább trendi, színes, praktikus, mégis nőies darabokra, amikben kényelmesen csápolhatunk, s persze hódíthatunk.

Egész nyáron tombol a fesztiválszezon, de az egyik legnagyobb még hátravan! Már most lázasan folynak az előkészületek, hatodikán indul a pörgés a Hajógyárin az idén húsz éves Szigettel.

Olvass tovább »


Trendek vízpartra, fürdőruhák a strandra

Frissítve: 2012. júl. 6., 08:39 | Megtekintve: 3745

Végérvényesen beköszöntött a nyár, s vele a minden szezonban gondot okozó fürdőruha kérdés. Vess egy pillantást a Charles Vögele idei kínálatára, hátha itt találod meg álmaid darabját!

A Charles Vögele nem csak fürdőruhákat, de könnyű nadrágokat, felsőket is alkotott idén nyárra. Az összes öltözködési problémára kínálnak megoldást, hogy a strandon, vízparton a gondtalan kikapcsolódásé legyen a főszerep.

Olvass tovább »


F&F – Velence hangulata Prágában

Frissítve: 2012. jún. 8., 13:17 | Megtekintve: 6312

Minimalista stílus, klasszikus darabok, sportos irányvonal, pliszírozott ruhák, kötött pulóverek és csipke jellemzi az F&F 2012 Őszi-Téli kollekcióját, amit látványos divat show keretében tekinthetett meg az 1000 fős közönség 2012. május 16-án Prágában.

Az F&F designerei és stylist csapata ezúttal az olaszországi Velencébe repítette a résztvevőket. A város hangulatát egyedülálló látványtechnika és hatalmas díszletek varázsolták a színpadra. A velencei karnevál hangulatát tükrözték a kollekció egyes darabjai és a kiegészítők is.

Olvass tovább »


Ami sosem öregszik meg: A retro visszatér!

Frissítve: 2012. jan. 20., 11:00 | Megtekintve: 2991

Februártól megint retro! A Charles Vögele aktuális trendjein a 80-as évek hatása látszik. Felejtsd el a hagyományos kék farmert, és a szürke-fekete összeállításokat, nézd meg, mi lesz idén igazán trendi!

A 80-as évek divatirányzatok szempontjából az egyik legvadabb korszaknak tekinthető, ebben az időszakban még a „preppy” stílus is utat tört magának. Vagyis: minden kombinálható mindennel, sőt, minél több ruhadarabot variálunk, a szettünk, annál divatosabb lesz.

Olvass tovább »