Helly Hansen blog

Végre itt a síkesztyű okostelefonokhoz!

Frissítve: 2013. jan. 7., 08:49 | Megtekintve: 9519

Hiánypótló újdonság az olyan, síeléshez tervezett kesztyű, melyet levétel nélkül is használhatunk az okostelefonokon lévő sportprogramok, térképek kezeléséhez, vagy hívások, SMS-ek fogadásához.

A téli sportok szerelmeseit 2013-ban máris egy jó hírrel üdvözöljük! A Helly Hansen két vadonatúj kesztyűt mutat be, melyek az On Tip okostelefon technológiát hasznosítják, így lehetővé teszik a hívások felvételét az okostelefonunkon, vagy hogy hójelentést küldjünk a barátainknak anélkül, hogy ehhez ki kellene tennünk a kezünket a dermesztő hidegnek.

Olvass tovább »



Álomedzés csinosan, Helly Hansen módra

Frissítve: 2012. ápr. 3., 15:15 | Megtekintve: 3860

Könnyebb az edzés, ha jól érzed magad közben! A Helly Hansen a skandináv dizájnt kombinálta fejlett technikákkal, hogy egy gyönyörű edzőruha kollekciót hozzon létre.

A 16 részes kollekció karcsúsított, nőies, pihe-puha topokat, pólókat, shortokat, szoknyákat és futónadrágokat tartalmaz az edzésekre, és a mozgás előtti, utáni időszarkra egyaránt.

Olvass tovább »


Mentőmellényből csinált cipőt a Helly Hansen

Frissítve: 2011. okt. 5., 11:14 | Megtekintve: 5470

Ez a rikító narancssárga, vadiúj cipőmodell nem csak színével emlékeztet a mentőmellényekre, de külső zsebe és fényvisszaverő csíkja is van. A biztonság szerelmeseinek ajánljuk!

A Helly Hansen új magasszárú utcai cipője figyelemre méltó dizájnt képvisel. A vászon tornacipő színe és részletei a Helly biztonság iránti elkötelezettségére utalnak.

A cipő több részlete, így az alapmodell narancssárga színe, az oldalán megjelenő külső zseb és a fényvisszaverő csík is a Helly Hansen legnépszerűbb mentőmellényére, a Navigare-ra emlékeztetnek. Egy ilyen cipő pedig garantáltan feltűnést kelt.

Olvass tovább »