Visszahozza a kordbársony divatot a Levi's!

Frissítve: 2011. szept. 19., 18:30 | Megtekintve: 3481

Az idei őszi-téli szezonban egy régi, de nem elfeledett anyag lesz a meglepetés vendég: mégpedig a kordbársony, amit a Levi's egy érdekes kollekcióban hoz vissza életünkbe.


A Levi’s a kordbársonyt, ezt az időtlen anyagot egy teljes újraértelmezésben hozza vissza a köztudatba, új stílusokkal, széles színskálában. A kínálatban a tompa szürkétől a kékig a legkülönfélébb színárnyalatok tükrözik a tél hangulatát.

A merészebb színek, mint a narancssárga, a piros vagy az arany a leghidegebb napokra kínálnak egy kis felüdülést.

Kordbársony kollekció


A férfi kordbársony kollekció a megfakult színárnyalatokon alapul. A cápafogas ing, a sherpa kabát, az 511-es, a klasszikus 401-es és 752-es farmer, valamint a progresszívebb 504-es és 519-es skinny farmer is kapható kordbársony kivitelezésben.

A női kollekcióban különböző szoknyák, ingek és kabátok lesznek kaphatóak korbársony változatban. A Levi’s forradalmian új női farmer kollekciója, a Curve ID, szintén kapható lesz kordbársonyban is.

Kabátok


Ebben a szezonban a klasszikus vintage military és a funkcionális bőr stílus uralja a férfi kabát kollekciót. A kialakításnál a katonai és munkaruha stílusának ötvözete, a pilóta, a tengerész és a bomber dzseki inspirálta a tervezőket. A színpalettát a tengerkék, az erdő színei, a világosabb barna árnyalatok uralják, hogy meleget sugározzanak a hideg napokon.


A női kabátok szabásvonalát ebben a szezonban klasszikusok inspirálták, mint a rövidebb vagy hosszú parkák, a nőies favágó dzsekik és a kapucnis kabátok. A szezon újdonsága a limitált kiadású báránybőr kabát, mely a tiszta téli luxus érzetét biztosítja.


A Levi’s 2011-es őszi / téli kollekciója a „The Art in Craft”, azaz a kézművesség művészetének jegyében készült, színeiben az erdei és a városi árnyalatok dominálnak.




Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!


Kommentek

farkas mária – 2011. okt. 1., 21:14

nagyon stilusosak ,nagyon jók


Nem lehet kommentelni.