Smink blog

Ezután még többet fogsz a H&M-ben vásárolni

Frissítve: 2015. máj. 12., 12:05 | Megtekintve: 201239

És nem ruhát.

Összel jön az arc divatja a H&M magyar üzleteibe és webshopjába is. 700 vadonatúj haj, smink és szépségápolási termékkel és eszközzel bővül a H&M termékválasztéka.

Természetesen lesznek szezonális és limitált kollekciók a prémium és a tudatos és fenntartható Eco termékválasztékon kívül. Középpontba pedig a színek fognak kerülni.



Angyali Üdvözlet - Maybelline ünnepi sminktrend

Frissítve: 2011. nov. 7., 15:41 | Megtekintve: 1917

A varázslatos karácsony előtti hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. A Maybelline idei kollekciójával valódi téli angyalnak érezheted magad!

Larion Oscar a Maybelline New York sminkmestere szerint a mennyei harmóniát az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége jellemzi. Az Angyali üdvözlet sminkkollekció egyszerre misztikus, ártatlan és érzelem gazdag, a színek érzéki csillogása és vibrálása jellemzi.

Olvass tovább »


Őszi sminktrend: A leplezetlen budoár

Frissítve: 2011. aug. 29., 18:19 | Megtekintve: 3292

A Leplezetlen Budoár lényege az újjászületett romantika érzékisége, mely a megfoghatatlan nőiséget leplezi le, L’Oréal Paris módra.

A L’ORÉAL PARIS őszi sminkkollekciója finom pasztellszínekkel és lágy kontúrokkal érzéki eleganciát biztosít a mindennapokra. Egy kis kreativitással megteremtheti saját, egyedi és titokzatos Budoárját.

A teljesség a sejtelmesen érzéki textúrákban tökéletesedik ki. Az arcunk tökéletesítéséhez, íme, a vadonatúj Studio Secret Base, egy bázis krém, mely feltölti a bőr egyenetlenségeit, selymes textúrája ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

Olvass tovább »



Új szenzáció: ehető rúzsok

Frissítve: 2011. márc. 7., 09:42 | Megtekintve: 2677

Nem találkoztunk még olyan lánnyal, nővel, aki ne használt volna valamilyen rúzst, szájfényt, ápoló készítményt, amely védi, színezi, vagy éppen csinosítja az ajkakat. Ezt a kutatók sem gondolják másképpen, ezért kifejlesztettek számunkra egy újdonságot!

Ti már belegondoltatok valaha, hogy életünk során mennyi rúzst, ajakbalzsamot és egyéb készítményt nyalogatunk le a szánkról? Egy új kutatás szerint egy nő 2,5 kiló terméket “fogyaszt” el élete során. Így elsőre elég riasztó mennyiségnek tűnik, de most megérkezett a megoldás, az ehető rúzs.

Olvass tovább »


Tavaszi sminktrendek és a macskaszem spirál

Frissítve: 2011. febr. 20., 07:00 | Megtekintve: 6834

Te milyen vadmacska szeretnél lenni, leopárd, párduc vagy tigris? Íme néhány tavaszi sminktipp a vadító, igéző macskaszemekhez.

A Maybelline újdonsága a Volume Express Colossal Cat Eyes szempillaspirál, mellyel pillanatok alatt csábító vadmacska tekintetet varázsolhatsz magadnak. Ha szeretnéd tudni, hogyan érheted el a csodás macskaszem hatást, olvasd el a Maybelline sminktippjeit!

Olvass tovább »


Így sminkeld a szemed tavasszal!

Frissítve: 2011. febr. 6., 06:00 | Megtekintve: 2758

A tavasz legszebb make-up trendje a füstös pasztell szemek. Tökéletes smink mindenkinek, minden alkalomra, csak meg kell találnunk a hozzánk legjobban passzoló szín pasztell árnyalatát és már kezdődhet is a sminkelés.

A szem, a lélek tükre, amire idén nagy hangsúlyt fektettek a divatházak sminkesei. A pasztell árnyékolás melegséget kölcsönöz az arcnak és a fiatalság érzetét kelti, finom és elegáns megjelenést adva így minden öltözéknek. Használjunk minél több színt, ne féljünk keverni őket, ezzel szemben a száj maradjon natúr, és az alapozó mellett csak egy leheletnyi pirosítót vessünk be.

Olvass tovább »


A Dior 2010 őszi Beauty & Makeup kollekciója

Frissítve: 2010. okt. 14., 05:00 | Megtekintve: 2774

Designer rúzs, szájfény és szemhéjfesték kapott helyett az őszi-téli kollekcióban, ami idén is izgalmas fantázianevekkel és Dior logóval jelentkezik.

“A tipikus Dior nő kicsit sem szégyenlős, inkább modern és bevállalós.” – mondta John Galliano a színpalettáról, ami a nőies, érzéki hangulatot keresi mélylila és füstös szürke színeivel.

Olvass tovább »


Téli sminktrend - Neked is elérhető

Frissítve: 2010. jan. 14., 08:00 | Megtekintve: 3258

Te tudod, mi az aktuális sminktrend? A szépségipar most is elvarázsolt bennünket új színeivel!

Témánk egy téli tündérmese, ahol egy hótündér kacér, szikrázását képzelték el nekünk, mely Csodaországot idézi.
A színek: rózsaszín, lila és ezüst. A tél fagyos csillámlásának megjelenítése a cél, sminkben.

Olvass tovább »