Design blog

Szexi új külsőt kap a Coca-Cola light!

Frissítve: 2013. nov. 3., 10:54 | Megtekintve: 118317

Novembertől nálunk is folyamatosan kerülnek forgalomba az új dizájndobozok. A stílusos dobozok közül kiválaszthatjuk a személyiségünkhöz vagy hangulatunkhoz leginkább illőt, de a limitált szériás darabok a gyűjtőknek is igazi csemegét jelenthetnek.

A hamarosan új külsővel forgalomba kerülő Coca-Cola light önmagán is túlmutatva, igazán divatos kiegészítője lehet megjelenésünknek. Három stílus jelenik meg a Coca-Cola light dobozokon, különbözőségüket még hangsúlyosabbá teszi, hogy mindhármat ugyanaz a női profil hordozza.

Olvass tovább »



Íme a legszebben öltöztetett Mini!

Frissítve: 2010. dec. 8., 06:00 | Megtekintve: 2653

Átvette a Coca-Cola light tervező játékának nyertese a győztes dizájnnal felékesített MINI Coopert. A szerkesztőségek és dizájnerek 3D makettjei közül a Pink.hu kapta a legtöbb közönségszavazatot.

“Már tavaly is nagy sikert aratott a divat alapokra helyezett dizájn kampányunk, amit most új szintre emeltünk” – mondta Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs manager. “És bár a zsűri nem tudott róla, de egy valódi Coke light rajongót választottak nyertesnek."

Olvass tovább »


Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Frissítve: 2010. okt. 22., 05:00 | Megtekintve: 2210

Városi élet – Élhető város!
 Ez a mottója a Design Passage design és öko kiállítás és rendezvény­sorozatnak, amit novemberben rendeznek meg Budapesten.

Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét 2010. november 4-től a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet.

Olvass tovább »



Pink Coca Cola csak csajoknak!

Frissítve: 2010. okt. 5., 05:00 | Megtekintve: 3339

A designer kólásüvegek legújabb inkarnációját egy ismert ékszerész készítette el, kristályokkal és feltűnően csajos pink színnel.

A Cola Light a világ legnevesebb divattervezőivel dolgozott együtt különféle designer palackok elkészítésén, legutóbb Karl Lagerfeld álmodott meg egyet. Most a kóla legújabb ruháját Johnny Rocket ékszerész álmodta meg.

Olvass tovább »


Designer táskák a sport és divat határán

Frissítve: 2010. aug. 28., 05:00 | Megtekintve: 3064

A legtöbb nő sportol valamit, és ehhez szüksége van egy stílusához illő táskára is. A sportmárkák kínálata nem elég változatos, a designerek pedig ritkán terveznek sporttáskát.

Bár nem sok neves designer foglalkozik sportos darabokkal, a hétköznapi divatbolondoknak mégis szüksége van rájuk. Nem csak trendi jóga nadrágra, futócipőre vagy márkalogós csuklószorítóra, de büszkén villogtatható sporttáskára is.

Olvass tovább »


Íme a Sziget 2010 győztes kultpólói!

Frissítve: 2010. júl. 15., 10:43 | Megtekintve: 2554

Lezárult a WAMP és a Sziget közös design pályázata, melynek során újragondolt fesztiválpólókat tervezhettek meg a vállalkozó ifjú laikusok. Nézd meg a nyerteseket!

A beérkezett közel 180 alkotás közül szakmai zsűri választotta ki azt a pólótervet, amely a közönség által legjobbnak ítélt darab mellett limitált példányszámban kapható lesz a Fesztivál ideje alatt.

Olvass tovább »


Designer tokot a trendi kütyükre!

Frissítve: 2010. jún. 10., 05:01 | Megtekintve: 3391

A Gucci és a Diane von Fürstenberg is úgy döntött, hogy nem hagyja a jelenleg legnépszerűbb tech-csodákat luxus "ruha" nélkül. Már az iPad és a Kindle is felöltözhet.

Jelenleg nincs az iPad-nél trendibb és újabb kütyü, ezért a technológiával és divattal igazán lépést tartók már biztosan beszerezték. A Gucci most kitalálta, hogyan tehetik az erre áhítozók még luxusabbá az iPad-et.

Olvass tovább »


Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »


Egy szupermodell és a csokoládé keresztezése

Frissítve: 2009. szept. 19., 09:00 | Megtekintve: 2372

A divatvilág rajongva várja az új Chocolate BL40 mobiltelefon megjelenését, ami úgy néz ki, mint egy tábla csoki és egy szupermodell keresztezése.

A Vogue, a GQ, az ELLE és az Esquire divatkritikusai imádják az új LG Chocolate BL40 mobiltelefont, ami véleményük szerint egy lélegzetelállítóan karcsú szupermodellt idéz. Az alapkoncepció szerint a telefon egy tábla étcsokit formáz, 4 inch széles panorámaképernyővel és a legmodernebb funkciókkal.

Olvass tovább »