Designer tokot a trendi kütyükre!

Frissítve: 2010. jún. 10., 05:01 | Megtekintve: 3391

A Gucci és a Diane von Fürstenberg is úgy döntött, hogy nem hagyja a jelenleg legnépszerűbb tech-csodákat luxus "ruha" nélkül. Már az iPad és a Kindle is felöltözhet.


Jelenleg nincs az iPad-nél trendibb és újabb kütyü, ezért a technológiával és divattal igazán lépést tartók már biztosan beszerezték. A Gucci most kitalálta, hogyan tehetik az erre áhítozók még luxusabbá az iPad-et.

Az iPad új designer ruhája

Június 7. óta már elő lehet rendelni a Gucci iPad tokokat, 15-én pedig megérkeznek a legnagyobb Gucci szalonokba is.

A Frida Giannini által tervezett tok több variácóban létezik: fekete Guccissima bőr, sötét neoprene vagy textil, illetve bézs textilanyagból. A tokok egyenként 230 dollárba (kb 55.000 Ft) kerülnek, ami az iPadek 5-800 dolláros átlagárához képest kicsit borsos, de a Gucci minőség garantált.

Kindle, a szexis e-könyv olvasó

Az iPad-nél korábban megjelent, de kisebb hatásfokú felhajtással kísért, másik piacvezető e-könyv olvasó, a Kindle tulajdonosai sem érezhetik elhanyagolva magukat.

A Diane von Fürstenberg jellegzetes állatmintáiba burkolt tokok az Amazon.com-on keresztül rendelhetők meg. Két modell 85, kettő pedig 165 dolláros áron kapható, de mind a négyen extra bankkártya tartó zsebek és DVF logós arany zipzárak vannak.



Kapcsolódó márkák: Diane von Furstenberg, Gucci


Ajánljuk még


Kommentek

Forcha – 2010. jún. 10., 13:08

Ha lenne Ipad-em és pénzem rá akkor megvenném:P:)


Doresz – 2010. jún. 10., 09:33

ha lesz iPadem egy ilyet elfogadnék feketében!