Divatbemutató blog

GAS Jeans 2016/17 őszi-téli bemutató

Frissítve: 2016. júl. 28., 20:10 | Megtekintve: 180506

Gyönyörű környezetben, Budapest legmagasabban fekvő tetőteraszán a 360 Bar-ban mutatta be a GAS 2016/17-es őszi-téli kollekcióját, egy exkluzív fashion show keretében.



Daalarna Flower fashion show 2016

Frissítve: 2016. febr. 29., 14:15 | Megtekintve: 141590

Idén is izgatottan vártuk a Daalarna új kollekciójának bemutatóját,akik évről évre elkápráztatnak minket csodálatos ruháikkal...Mi a titkuk? Nincsenek habcsók, giccses ruhák, csak elegancia, könnyedség, ízig-vérig nőiesség!

  1. február 26-án este voltunk hivatalosak a Daalarna spring kollekciójának bemutatójára, melyet a Millenáris épületében tartottak. Monumentális, letisztult díszlet adott rangot az eseménynek, nem maradt el a szokásos hatalmas zsinórfüggöny sem, virágos motívumok, hisz az idei tavaszi kollekció a Flower nevet képviseli.

Első körben gyönyörű, színes, uszályos ruhák nyitották a showt, napsárga, fűzöld, pink színekkel. Ezeknél a szetteknél érdekes, hogy nagyon sok kétrészes ruha volt, a hosszú, terjedelmes szoknyákat, rövid, alig hasat takaró felsőrészek egészítették ki. Aztán pasztell színekkel és csodaszép virágos selymekkel folytatódott az est, ezek szemet gyönyörködtető látványt nyújtottak, igazi tavasztündérek voltak a modellek. A sminkek és hajak csak fokozták a látványt, pink szemhéjak szerepeltek strasszokkal, természetes hatású műszempillákkal, nude rúzzsal, a hajak pedig laza, már-már picit kócos hatást keltettek, mintha csak a lágy szellő fújta volna picit meg őket. A virágos selyem ruhák némelyike óriási masnival kötődött a nyakban, ami egészen ellenállhatatlanná tette a ruhákat.

Az est utolsó fénypontjaként következtek az esküvői ruhák, gyönyörű hátmegoldások, hátkivágások, csipkecsodák, tengerparti és klasszikus esküvői ruhák, a Daalarna igen nehéz helyzetbe hozta a menyasszonyokat, mert nem lesz könnyű esküvői ruhát választaniuk, a kínálat mesés.

A show végén a modellek virágesőben sétáltak végig a kifutón, ami katartikus látványt nyújtott és méltóképpen zárta az idei tavaszi Daalarna bemutatót. Gratulálunk!


Ünnepi divattippek az adventi időszakra

Frissítve: 2014. nov. 27., 23:00 | Megtekintve: 199276

Sikkes kalapok, többfunkciós kardigánok, állatminták és téli alapszínek meglepő kombinációja – ezek lesznek az idei adventi időszak trendjei, amelyeket a Marianna boutique téli divatshow-ján mutattak be a modellek anya–lánya–fia szerepkörben.

Itt az adventi időszak, amelynek általában egyik kulcskérdése, mit is viseljünk a családi ünnepi vacsorán, szilveszterkor vagy akár a karácsonyi céges partin. Ehhez ad most tanácsokat Schaller Marianna, a belváros egyik legexkluzívabb butikjának alapítója. Az üzlet idei bemutatóján, az eddigiektől eltérően, családi szerepben mutatták be a modellek az olyan világhírű márkák legújabb téli kollekcióit, mint például Karl Lagerfeld, Gerry Weber, Pierre Cardin vagy Betty Barclay.

Olvass tovább »



Teltház az idei Marie Claire Fashion Days-en

Frissítve: 2014. nov. 17., 00:15 | Megtekintve: 189773

Idén is hatalmas sikerrel zárult a legnívósabb hazai divathétvége, a Marie Claire Fashion Days, ahol a három nap alatt a legtehetségesebb ifjú magyar divattervezők összeállításai kapták a főszerepet.

A pénteki sztárokkal fűszerezett szakmai napot követően, szombaton és vasárnap folytatódtak a színesebbnél színesebb divatbemutatók, melyeket workshopok tettek még változatosabbá. A kifutón a magyar tervezőkön túl a párizsi divatiskolák végzős hallgatói is feltűntek, akik rendkívül egyedi kreációikkal mindenkit lenyűgöztek.

Olvass tovább »


Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Frissítve: 2014. jan. 10., 10:08 | Megtekintve: 121121

Február 26-án a H&M visszatér a párizsi kifutóra vadiúj kollekciójával, a H&M Studio-val. A 2014 őszi-téli kínálat valódi újdonságokat tartogat, s a bemutatkozást élőben nézhetjük majd a márka honlapján.

A H&M Studio az új szezon kulcsfontosságú darabjait bemutató kollekció neve, és egy külön tervező csapat dolgozik azon, hogy minden szezonban megálmodja a legmenőbb trendeket és alapdarabokat felvonultató, korlátozott példányszámban kapható kollekciót. A párizsi divathéten a H&M Studio 2014 őszi-téli kollekcióját csodálhatja meg a divatszakértőkből álló közönség, illetve minden divatrajongó a hm.com-on élő közvetítésben.

Olvass tovább »


Programajánló: Gellért, a divat strandja!

Frissítve: 2012. aug. 13., 06:00 | Megtekintve: 3908

Az 1920-30-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása a témája a különleges díjátadó fashion shownak, mely a Gellért fürdő vize felett kerül megrendezésre.

Az egyedi divat show a pályaműveket mutatja be augusztus 30-án. A pályázat célja az 1920-as, 1930-as évek strandöltözékeinek feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

Olvass tovább »


Nyárindító divatrendezvény a Guild Jeans-szel

Frissítve: 2012. máj. 18., 13:37 | Megtekintve: 3526

Nézz be szombaton a Váci 1 üzletházba, ahol a Guild Jeans is részt vesz Budapest hivatalosan is első nyárindító rendezvényén, a Summer in the City-n!

A frissen felújított Váci 1 üzletház ad helyet az eseménynek, ahol az érdeklődők láthatnak divatbemutatót (többek között a Cosmo bikinishow-t) kényeztethetik magukat masszázzsal, kapnak bőrápolási tanácsokat, élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket.

Olvass tovább »


Magyar divatélet a London Fashion Weeken

Frissítve: 2012. márc. 2., 10:17 | Megtekintve: 3384

A hazai sikerek folytatódnak: a Fashion Video Fesival legjobb filmeit vetítették le a közönségnek Londonban, Abodi Dora pedig bemutatta legújabb kollekcióját.

A világ legfontosabb divateseményének számító London Fashion Week tavaszi programjában kapott helyet a második Fashion Video Festival. A zsenge kora ellenére rangos seregszemlévé érett fesztivál versenyprogramjának 11 alkotása került levetítésre. Mindez a magyar Abodi Dóra 2012/13 őszi-téli ready-to-wear kollekciójának bemutatása előtt.

Olvass tovább »


Divat és segítség - Gift of Life jótékonysági divatbemutató

Frissítve: 2012. febr. 29., 16:36 | Megtekintve: 3806

Nincs nagyobb ajándék az életnél. A Gift of Life divatbemutató bevételét a határon túlról érkező szívbeteg gyermekek Országos Kardiológiai Intézetben való kezelésére fordítják a szervezők.

A jótékonysági fashion show olyan neves tervezők munkáit, legújabb kollekcióit mutatja be, mint Makány Márta, Funmilayo Deri, Tomcsányi Dóra, Szépligeti Ágnes, Innoé/Mohari Kinga és Csergő Noémi.

Olvass tovább »


A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Frissítve: 2012. febr. 24., 10:13 | Megtekintve: 4660

Lengén öltözött modellek párnacsatáját, párafüggönyre vetített filmet és a magyar Miss Universe-t láthatták a London Fashion Week látogatói.

A Björn Borg a London Fashion Weeken mutatta be hivatalosan egy rendkívüli, a Temze vizét művészi médiaként használó esemény keretében a 2012-es őszi-téli kollekcióját. A márka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a TV2 és a Sport TV műsorvezetőjét, a volt Miss Universe-t is meghívta.

Olvass tovább »