Link blog

Kutyadivat, bonbon táskák, Rihanna

Frissítve: 2009. nov. 30., 12:28 | Megtekintve: 2495

Megdöbbentő, nevettető, divat-szakértős válogatás az elmúlt idők legérdekesebb cikkeiből a magyar divatweben!

Kíváncsi vagy a külföldi márkák nevének helyes kiejtésére, vagy arra, hogyan öltöztesd fel a kutyusodat, esetleg hogy melyik a 3 legkülönlegesebb magyar designer üzlet a belvárosban? Ezen a héten megint elolvasásra érdemes érdekességeket válogattunk össze az internet más részeiről.

Olvass tovább »



Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »



Legyél a divatszakma sztárja!

Frissítve: 2009. febr. 5., 15:39 | Megtekintve: 3728

Ha szeretnél egy divatbemutatót végigjárni és ünnepelt sztár lenni, neked is játszanod kell a Mango ma megjelent online játékával. Mi a szerkesztőségben imádtuk!

A Gatecrasher egy divatbemutató kulisszái mögé kalauzol el minket, ahova a legkülönbözőbb indokokkal surranhatunk be, hogy fényképezzük, sminkeljük, öltöztessük a modelleket. A ruhák, csillogás és hírességek között olyan feladatokban kell helyt állni, mint stylistként a megfelelő összeállítás kiválasztása, jól beállított fényképek készítése, a kifutóra kerülő rucik sorrendjének memorizálása vagy a DJ pultnál átvéve az irányítást dögös zene keverése az after party alatt. A játék tartogat még meglepetéseket és érdekes kihívásokat, inkább nem lőjük le az összes poént!

A Gatecrasher február 5.-én debütált a Mango hivatalos oldalán, akár ebédszüneted utolsó 10 percében is remekül elszórakozhatsz vele.
Ha eddig elképzelhetetlennek tartottad, hogy bekerülj a hírességek közé, nézz fel a Mango.com-ra és próbáld ki a Gatecrasher-t!


Pont úgy, mint a tévében?

Frissítve: 2008. ápr. 27., 16:25 | Megtekintve: 2927

Ha szeretnél úgy felöltözni, mintha épp most léptél volna ki a Született Feleségek vagy a Szex és New York forgatásáról, itt kell elkezdened!

Ha megtetszik az egyik Született Feleség ruhája, vagy a Szex és New York legutóbbi része alatt másra sem tudtál gondolni, mint hogy te is megvennéd Carrie legújabb cipőjét, itt a megoldás! A SeenOn.com naponta frissülő adatbázisa a sorozatokban és filmekben szereplő karakterek ruháinak. Bár ékszerek, használati tárgyak, kozmetikumok és lakberendezési cikkek is akadnak az adatbázisban, az oldalt elsősorban a képernyőn felbukkanó ruhák és cipők pontos másainak szentelték.

Az oldalon böngészhetünk sorozat szerint, olyan itthon jelenleg is futó műsorok között is, mint a Született Feleségek, A Grace Klinika, Szex és New York, Betty, a csúnya lány vagy a Bűbájos Boszorkák. Egy-egy sorozaton belül még a minket érdeklő epizódot is kiválaszthatjuk, majd átnézhetjük az abban a részben felbukkanó összes ruházati cikket és használati tárgyat. Választhatunk természetesen egy karaktert is, akinek összes sorozatbeli ruhadarabját kilistázhatjuk. Ha megtetszett az egyik bűbájos boszorka vagy valamelyik Jóbarátok lány stílusa, ez a legjobb oldal, ahol elkezdheted kiválogatni új ruhatárad darabjait.

Minden egyes terméknél megtalálható a forgalmazó webáruházára mutató link, amin keresztül megrendelhetjük a kiválasztott darabot (ha még kapható). Így egyszerűen utánozhatod akár a legapróbb részletekig kedvenc sorozat szereplőd külsejét, sőt, akár lakása berendezésének egy részét is megveheted. Ha pedig a külcsín már kifogástalan, akkor csak a sorozatokban felcsendülő zeneszámok hiányoznak a tökéletes atmoszférához, de a SeenOn.com-on azt is megtalálják az elkötelezett rajongók.

Ajánljuk még:
h3. Legújabb kiegészítők a piactéren


A pólók titkos élete

Frissítve: 2008. jan. 28., 12:00 | Megtekintve: 1987

Van egy mondás, miszerint mindenki használt ruhákban jár, hiszen minden darab legfeljebb az első mosásig számít újnak. Ha szeretnéd ismerni ruháid egész életútját, akkor ez az oldal neked szól.

Ezt az elvet és a pólók gondatlan elpazarlását észben tartva alapította meg egy bécsi cég a Re-Shirt nevű weboldalt, ami egyfajta online használtruha piactérként üzemel.

A weboldalon található pólók különlegessége a történetükben rejlik. A Re-Shirt alapítói szerint az emberek szívesebben vesznek olyan ruhákat, amelyekhez történetek és információk kapcsolódnak, ráadásul környezettudatosabb megoldás megunt pólóinkat eladományozni, mint kidobni a kukába. Lehet bármilyen hétköznapi vagy eseménytelen története egy-egy régi felsőnek, ezen az oldalon valószínűleg gazdára talál, bár tény, hogy a szerencsehozó vagy híres eseményeken viselt pólók hamarabb kelnek el.

A képen látható, egyszerű szürke pólót hamar megvették. A hétköznapi ruhadarab történetéről ezt írja egykori gazdája:
„1997 nyarán, egy Guatemalavárosban tartott demonstráció alkalmával vettem meg, a 36 éves polgárháború befejeződése utáni hónapokban. Több ezren tüntettünk az ellen, hogy a kormány amnesztiát adjon a rezsim halálosztagainak. Elöl a Grupo de Apoyo Mutuo logója látható, hátul pedig a Donde estan? (Hol vannak?) kérdés, a háború alatt eltűnt százezrekre utalva. ”

Az oldalon meggyőző érvként olvasható egy adat, miszerint 10.000 liter víz kell egyetlen új póló előállításához, így egyedi módon spórolhatunk az erőforrásokkal is. Bárki elküldheti Ausztriába régi pólóit, a nekik adományozott, de nem elég jó minőségű pólókat a cég alapítói jótékonysági egyesületekhez juttatják el.

Ajánljuk még:
h3. Pólók a piactéren

Re-Shirt honlap


Kisbabák trendi rugdalózóban

Frissítve: 2008. jan. 24., 11:02 | Megtekintve: 5430

Még egy csecsemő sem adhatja alább a legújabb kollekcióból származó, perui pamutból készült rugdalózónál.

Megérkezett a luxusbabák 2008-as tavaszi-nyári divatkollekciója! A Brianna Babywear elnevezésű családi vállalkozás 2003. februárjában indult útjára azzal a céllal, hogy csinos, elnyűhetetlen és minőségi ruhákat gyártson 2 év alatti babáknak. Az eltelt 5 év alatt nagyszabású ruházati vállalkozássá nőtték ki magukat, már számtalan kollekciót adtak ki a 0-8 éves korosztálynak és felnőtteknek is.

A luxus babaruházat igen speciális vevőkört célzó iparág, de a gyerekruhák várhatóan rövid élettartama nem tartja vissza a szülőket a vásárlástól. A Brianna kislány, kisfiú és uniszex kollekcióiban megtalálhatók rugdalózók, kétrészes darabok, csinos pelenka-takaró bugyik, ruhák, kimonók és pólók. Ráadásul a kiegészítők után vágyakozó kisdedek most már cipőt, előkét, sapkát vagy takarót is választhatnak.

A ruhákhoz felhasznált pima egy prémium minőségű, kasmír puhaságú anyag sokkal strapabíróbb a hétköznapi pamutnál és a nedvszívó képessége is jobb, így tökéletes a babaruhák gyártásához. A kizárólag természetes színező anyagokkal készült kollekció árairól a Brianna Babywear hivatalos oldalán tájékozódhat minden érdeklődő szülő.

Ajánljuk még:
h3. Gyermekruházati üzletek adatbázisunkban