Program blog

Bringázz vissza a 20-as évekbe vintage ruhákban - Tweed Run

Frissítve: 2013. szept. 24., 10:18 | Megtekintve: 121470

Öltsd magadra a 20-as, 30-as évek vintage hangulatát, kutass fel néhány korabeli ruhát, tweedzakót, káró mintás zoknit vagy harisnyát, térdnadrágot, kalapot, és kerekezz végig a belváros utcáin szeptember 28-án!

A bajuszt otthon ne felejtsd - csinosítsd ki a biciklid és kerekezz a belváros utcáin. Ne riadj vissza a gengszter stílustól sem! Nem baj ha nincs biciklid, a szervezők várnak az állomáshelyeken!

Olvass tovább »



TIMELESS – Fotókiállítás a vintage jegyében

Frissítve: 2012. szept. 25., 07:03 | Megtekintve: 4333

A Szputnyik shop a slow fashion jegyében egy rendhagyó időutazásra invitálja a divat és fotóművészet kedvelőit a Fogasházba.

A Fogasházban megrendezésre kerülő időszakos kiállítás Heisler Zsófia és Krulik Marcell alkotásain keresztül mutatja be a vintage ruhák időtlen szépségét és az egyediségükben, minőségükben rejlő értékeket.

Olvass tovább »


Nyárindító divatrendezvény a Guild Jeans-szel

Frissítve: 2012. máj. 18., 13:37 | Megtekintve: 3526

Nézz be szombaton a Váci 1 üzletházba, ahol a Guild Jeans is részt vesz Budapest hivatalosan is első nyárindító rendezvényén, a Summer in the City-n!

A frissen felújított Váci 1 üzletház ad helyet az eseménynek, ahol az érdeklődők láthatnak divatbemutatót (többek között a Cosmo bikinishow-t) kényeztethetik magukat masszázzsal, kapnak bőrápolási tanácsokat, élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket.

Olvass tovább »



Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!

November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Olvass tovább »


Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Frissítve: 2010. okt. 22., 05:00 | Megtekintve: 2210

Városi élet – Élhető város!
 Ez a mottója a Design Passage design és öko kiállítás és rendezvény­sorozatnak, amit novemberben rendeznek meg Budapesten.

Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét 2010. november 4-től a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet.

Olvass tovább »


Programajánló: Művészbazár a belvárosban

Frissítve: 2010. jún. 12., 05:01 | Megtekintve: 2909

A GOUBA egy különleges kirakodóvásár, vidám utcaszínházi és zenés produkciókkal tarkítva. Sétálj egyet a belvárosban és csodáld meg a portékákat!

A világ számos nagyvárosának művészpiacaihoz hasonlóan 2010-ben tavasztól őszig minden vasárnap megrendezésre kerül a GOUBA, ez az egyedi kirakodóvásár, ami a turistákat és itt élőket egyaránt üdítő sétára invitálja a belváros szívében.

Olvass tovább »


Akarsz vámpírokkal találkozni?

Frissítve: 2010. máj. 10., 05:00 | Megtekintve: 1918

Középpontba kerülnek az éjszaka vérszívó lényei Budapesten is: "Wámpírok a padláson!" címmel május 20-án ismét nyílt nap lesz a Werk Akadémián.

Ezúttal egy sokakat foglalkoztató, már-már kultikus téma kerül a középpontba, ebből az alkalomból ugyanis a Werkbe költöznek napjaink széles körben népszerű figurái: a vámpírok.

Olvass tovább »


Programajánló: Designers Lounge kiállítás és vásár

Frissítve: 2010. ápr. 4., 05:00 | Megtekintve: 2020

Ismerkedj meg a hazai tervezők munkáival, fedezz fel új tehetségeket magadnak, élvezd a divat atmoszféráját: áprilisban ismét vár a Designers' Lounge!

Gyere el te is a Designers Lounge következő rendezvényére, ahol nem csak a magyar tervezők munkáit láthatod, de bepillanhatsz egy divatfotózás rejtelmeibe is, illetve egyéb divat-érdekességek is várnak.

Olvass tovább »


Találd meg idei önmagad az Arena Plazában - programajánló

Frissítve: 2010. márc. 27., 09:00 | Megtekintve: 5371

Végre megérkezett a tavasz, a megújulás évszaka… Az új szezon pedig nem kezdődhet el az Arena Plaza immár hagyományosnak mondható stílusteremtő divatbemutatói nélkül!

Március utolsó hétvégéjén a hazai közönség is ízelítőt kaphat a nemzetközi divatújdonságokból: az Arena Plaza Wonderland c. divatshow-ja nevéhez hűen egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a látogatókat, melyben az igazi tavasz uralkodik izgalmas színeivel, feltűnő virágos és pöttyös mintákkal és romantikus összeállításokkal.

Olvass tovább »


Rád is vár a Monte Carlo Fashion Night!

Frissítve: 2009. nov. 30., 15:22 | Megtekintve: 1612

Ezen az estén ötleteket kapsz, mit viselj az ünnepek alatt, miben tündökölj szilveszter éjszakáján. Ne hagyd ki az év utolsó divatbemutatóját!

Legyél részese egy olyan élménynek, amely során a divat, pompa, csillogás találkozik a játékkal, fiatalsággal és felhőtlen szórakozással!

Olvass tovább »