Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Frissítve: 2010. okt. 22., 05:00 | Megtekintve: 2210

Városi élet – Élhető város!
 Ez a mottója a Design Passage design és öko kiállítás és rendezvény­sorozatnak, amit novemberben rendeznek meg Budapesten.


Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét 2010. november 4-től a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet.

„Használd okosan környezeted értékeit!” – sarkall mindenkit a Design Passage. A város szívében a szervezők arra keresik a választ, hogy miként szolgálja a design az élhető és fenntartható városi létet.

A környezetbarát közlekedési eszközök iránt érdeklődők tesztpályán tehetik próbára tudásukat. A fiatalabb korúakat számos élmény várja a Microsoft Kinect videojátékoktól az öko-meseházig. A kifutón felvonulnak a magyar divat- és formatervezők által újrahasznosított anyagokból megálmodott kollekciók, a munkába igyekvők pedig jógázhatnak is egyet a reggeli órákban az Anahita Jógacentrum jóvoltából. Esténként olyan neves előadók és zenekarok szórakoztatják majd a közönséget, mint DJ Cadik, a Pálinkás Gergely Jazzy Lounge, a Magashegyi Underground, az Anna And The Barbies, az Irie Rocktrió, és sokan mások.

Szerdánként és vasárnaponként mozi várja a látogatókat, a péntek és szombat a divat szerelmeseié: a kifutón olyan neves tervezők alkotásai vonulnak fel, mint Lang Szonja, illetve a trüffELLE és a Sugarbird márkák. A választékot bővíti a hazai fiatal designerek munkáit felvonultató designvásár, a biopiac, a gasztro- és pálinkakülönlegességek.

Szolidaritását kifejezve a Design Passage a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára is szervez nagyszabású aukciót.

Helyszín és időpont: 

VI. Király u. 8-10. és Paulay Ede u. 3, Central Passage, november 4-30.

További információ: www.designpassage.com



Ajánljuk még

Újra Stylewalker Night éjjeli shopping túra