Fesztivál blog

Ha fesztivál, akkor fesztivál divat!

Frissítve: 2012. aug. 3., 06:32 | Megtekintve: 3960

Elkezdődött a visszaszámlálás a Szigetre. Ilyenkor nem magas sarkú topánokra és kisestélyikre gondolunk, sokkal inkább trendi, színes, praktikus, mégis nőies darabokra, amikben kényelmesen csápolhatunk, s persze hódíthatunk.

Egész nyáron tombol a fesztiválszezon, de az egyik legnagyobb még hátravan! Már most lázasan folynak az előkészületek, hatodikán indul a pörgés a Hajógyárin az idén húsz éves Szigettel.

Olvass tovább »



Fashion Video Festival divatvideó pályázat - jelentkezz!

Frissítve: 2010. okt. 21., 05:00 | Megtekintve: 2312

Ha vállalkozó kedvű és tehetséges videós vagy, a te pályázatodat is várják a Fashion Video Festival/ Beautiful People divatvideó pályázatán!

Divat, videó, verseny, interaktív installációk, pecha kucha kontinuum, fashion cinema, party: november 12-én startol az első hazai Fashion Video Fesztivál a Ludwig Múzeumban.

Olvass tovább »


6 tipikus fesztivál ruhatípus - lányokon

Frissítve: 2010. aug. 10., 05:00 | Megtekintve: 2893

Te is láttad már őket, ha jártál fesztiválon. Itt van az emós, az extrém, a csini, a "tök mindegy csak bulizzunk" típus... Ugye, hogy te is valahogy így öltözöl fel a hosszú fesztiválokra?

Elindult a Sziget, egy hétig ismét aktuális a fesztiválcucc! A koncerteken felbukkanó lányok között megfigyelhetők jól elkülönő típusok, a trenditől az igénytelenig. A lista persze nem teljes, nyugodtan kiegészíthető!

Olvass tovább »



Íme a Sziget 2010 győztes kultpólói!

Frissítve: 2010. júl. 15., 10:43 | Megtekintve: 2554

Lezárult a WAMP és a Sziget közös design pályázata, melynek során újragondolt fesztiválpólókat tervezhettek meg a vállalkozó ifjú laikusok. Nézd meg a nyerteseket!

A beérkezett közel 180 alkotás közül szakmai zsűri választotta ki azt a pólótervet, amely a közönség által legjobbnak ítélt darab mellett limitált példányszámban kapható lesz a Fesztivál ideje alatt.

Olvass tovább »


Fesztiváldivat 2010 képekben

Frissítve: 2010. máj. 12., 05:00 | Megtekintve: 3283

Senki nem várja jobban az idei szezon kezdetét, mint a H&M, hiszen egy egész fesztivál kollekciót alkottak, ami elkísér minket a 2010-es nyár legnagyobb zenei eseményeire.

A H&M stylistjának most minden eddiginél jobb munkát kellett végeznie, hiszen a cél nemes – az új kollekció minden megvásárolt darabjának árából 25%-ot jótékony célokra fordítanak.

Olvass tovább »