Eredményhirdetés blog

Springfield, Parfümcenter nyereményjáték-eredményhirdetés

Frissítve: 2011. febr. 15., 12:11 | Megtekintve: 2211

Mindkét Valentin napi nyereményjátékunk véget ért, megvannak a szerencsések, akik hazavihetik a Parfümcenter által felajánlott illatokat és a Springfield póló szettjeit! Lássuk a neveket!

Tegnap, azaz február 14-én éjfélkor zárult le a Springfield – Vanity közös nyereményjátéka. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, sőt, megkockáztatjuk, hogy kizárólag jó válaszokat kaptunk. A kismadár neve Woodstock, aki Snoopy legjobb barátja.
Az egyes számú szett gazdája:
név: Noémi
e-mail: l***y@freemail.hu
A kettes szett gazdája pedig:
név: Sáfrány Gabi
e-mail cím: sa********i@gmail.com

Olvass tovább »



Íme a legszebben öltöztetett Mini!

Frissítve: 2010. dec. 8., 06:00 | Megtekintve: 2653

Átvette a Coca-Cola light tervező játékának nyertese a győztes dizájnnal felékesített MINI Coopert. A szerkesztőségek és dizájnerek 3D makettjei közül a Pink.hu kapta a legtöbb közönségszavazatot.

“Már tavaly is nagy sikert aratott a divat alapokra helyezett dizájn kampányunk, amit most új szintre emeltünk” – mondta Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs manager. “És bár a zsűri nem tudott róla, de egy valódi Coke light rajongót választottak nyertesnek."

Olvass tovább »


Eredményhirdetés: A MrSale játék nyertesei

Frissítve: 2010. aug. 17., 05:00 | Megtekintve: 1749

A MrSale regisztrációs nyereményjátéka lezárult, a sorsolás végeztével eláruljuk a szerencsés nyertesek nevét. Nézd meg, köztük vagy-e!

A MRSALE Öltönyüzlet nyereményjátéka lezárult. A sorsoláson a 3 db, egyenként 5.000 Ft-os MRSALE vásárlási utalványt a következők nyerték:

Olvass tovább »



Íme a Sziget 2010 győztes kultpólói!

Frissítve: 2010. júl. 15., 10:43 | Megtekintve: 2554

Lezárult a WAMP és a Sziget közös design pályázata, melynek során újragondolt fesztiválpólókat tervezhettek meg a vállalkozó ifjú laikusok. Nézd meg a nyerteseket!

A beérkezett közel 180 alkotás közül szakmai zsűri választotta ki azt a pólótervet, amely a közönség által legjobbnak ítélt darab mellett limitált példányszámban kapható lesz a Fesztivál ideje alatt.

Olvass tovább »


Ezek a legszebb divatoldalak - a szavazás eredménye

Frissítve: 2010. márc. 21., 09:00 | Megtekintve: 3615

A hónap elején szavazást írtunk ki arról, melyik divatoldal tetszik nektek a legjobban. Két kategóriában hirdetünk győztest, nézd meg, egyetértesz-e a végeredményekkel!

Szavaztatok és véleményeztetek, mi pedig borítékoltuk az eredményeket. Mivel a márkaoldalakat és a divatmagazinokat egymással versenyeztetni olyan lenne, mint az almát és a narancsot összehasonlítani, ezért két nyertest hirdetünk.

Olvass tovább »


Levi's 501 Eredményhirdetés

Frissítve: 2009. nov. 26., 18:31 | Megtekintve: 3301

Nézd meg, a te neved is rajta van-e az 5 szerencsés listáján, akik nyertek egy eredeti Levi's 501-est most lezárult játékunkon!

Lezárult a Levi’s és a Vanity.hu közös nyereményjátéka, a helyes választ adók közül pedig kisorsoltuk az 5 szerencsést, akik egy-egy 501-es farmert vihetnek haza.

Olvass tovább »


Kitaláltad a márkáját? - Eredményhirdetés

Frissítve: 2009. nov. 12., 12:31 | Megtekintve: 3580

Lezárult tippelős nyereményjátékunk, végre eláruljuk, milyen márkájú a titokzatos felső és ki a szerencsés, aki megnyerte!

November 11.-én éjfélkor lezárult legutóbbi nyereményjátékunk, melynek keretében egy női ing márkáját kellett kitalálni. A nyeremény maga a kérdéses darab – nézd meg, jól tippeltél-e és hogy ki lett a kisorsolt szerencsés!

Olvass tovább »


A Premium Labels nyereményjáték nyertesei

Frissítve: 2009. aug. 17., 16:10 | Megtekintve: 1935

Ha te is játszottál velünk, gyorsan nézd meg, te nyerted-e a Premium Labels Store-ba szóló vásárlási utalványok egyikét!

Lezárult a Vanity.hu és a Premium Labels közös nyereményjátéka. Az augusztus 17.-i sorsoláson eldőlt, hogy a helyes választ adók közül ki az a három szerencsés, akik egy-egy 10.000 Ft-os Premium Labels vásárlási utalványt nyertek.

Olvass tovább »


Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Frissítve: 2009. máj. 29., 14:08 | Megtekintve: 2373

Kisorsoltuk a Levi's játék nyerteseit - ha játszottál, nézd meg, a te neved is rajta van-e a listán!

Május 27.-én lezárult a Vanity és a Levi’s közös nyereményjátéka, a kérdésre helyes választ adók közül kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket, akik a következő Levi’s termékek közül vihetnek haza egyet:
2 db Levi’s Engineered Jeans limitált szériás farmer díszdobozban,
2 db Levi’s 501-es klasszikus farmer,
1 db abból a női felsőből, ami Európában jelenleg vezeti a Levi’s eladási listáját.

Nyertesek listája:

1. Levi’s 501 női

Nyertes: Almási Mária, a****si@vipmail.hu

2. Levi’s 501 férfi

Nyertes: Kovács Tamás, c***la@citromail.hu

3. Levi’s Engineered Jeans farmer (női)

Nyertes: Wohl Károlyné, w****s2@freemail.hu

4. Levi’s Engineered Jeans farmer (férfi)

Nyertes: Kulcsár Bálint, k****nt@freemail.hu

5. 1 db női fehér felső

Nyertes: Nyári Judit, n****it@freemail.hu


A nyerteseket a Levi’s e-mailben értesíti, a nyeremények átadására az Andrássy úti Levi’s üzletben kerül sor.

Gratulálunk a nyerteseknek, és minden játékosnak köszönjük a részvételt! A Vanity hamarosan újabb nyereményjátékokkal jelentkezik.