Verseny blog

Íme a legszebben öltöztetett Mini!

Frissítve: 2010. dec. 8., 06:00 | Megtekintve: 2653

Átvette a Coca-Cola light tervező játékának nyertese a győztes dizájnnal felékesített MINI Coopert. A szerkesztőségek és dizájnerek 3D makettjei közül a Pink.hu kapta a legtöbb közönségszavazatot.

“Már tavaly is nagy sikert aratott a divat alapokra helyezett dizájn kampányunk, amit most új szintre emeltünk” – mondta Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs manager. “És bár a zsűri nem tudott róla, de egy valódi Coke light rajongót választottak nyertesnek."

Olvass tovább »



Szeretsz strandröpizni? És sok mindent nyerni?

Frissítve: 2010. júl. 19., 01:00 | Megtekintve: 2894

Eleged van abból, hogy nem történik semmi izgi, pedig nyár van? Akkor tudunk egy szuper programot, ahol nem csak jól érezheted magad a barátaiddal, de még győzhetsz is!

Különösen, ha nem csak a napon akarsz heverészni, de van kedved egy kis mozgáshoz, izgalomhoz, versenyhez és nyereményhez. Az Aquaworld vízibirodalom 2010. augusztus 14-15-én megrendezi az első Aquaworld – Ipanema strandröplabda bajnokságot – kizárólag amatőrök számára.

Olvass tovább »


Íme a Sziget 2010 győztes kultpólói!

Frissítve: 2010. júl. 15., 10:43 | Megtekintve: 2554

Lezárult a WAMP és a Sziget közös design pályázata, melynek során újragondolt fesztiválpólókat tervezhettek meg a vállalkozó ifjú laikusok. Nézd meg a nyerteseket!

A beérkezett közel 180 alkotás közül szakmai zsűri választotta ki azt a pólótervet, amely a közönség által legjobbnak ítélt darab mellett limitált példányszámban kapható lesz a Fesztivál ideje alatt.

Olvass tovább »



Modell kerestetik! Te is lehetsz befutó

Frissítve: 2010. máj. 8., 07:00 | Megtekintve: 3588

Jelentkezz te is, ha érzed magadban a tehetséget! A vm modellügynökség országszerte, road-show jelleggel egy hónapon át keresi a lányokat, akik a jövő modelljei lesznek.

Változz modellé! A vm Supermodel 2010 verseny nagy lehetőség – a döntőben nemzetközileg elismert modellügynökök Budapesten döntenek arról, kinek ajánlanak külföldi szerződést.

Olvass tovább »


Te tervezted magadnak!

Frissítve: 2009. okt. 14., 13:56 | Megtekintve: 2652

Nem mindegy, hogy miben ugrasz le a közértbe, miben bicajozol vagy indulsz a munkába, igaz? Ezt a kollekciót átlagemberek tervezték nekünk, átlagembereknek.


Elkészült a mi kollekciónk! Az érdeklődő laikusok munkáiból megszületett a rég várt hello you collection, a USE unused és a Coca-Cola light közös pólótervező programjának keretében, amiről már írtunk korábban. Most itt vannak a képek a megvalósult darabokról és egy videó a szerencsés tervezőkkel.

Olvass tovább »