Christian Louboutin blog

Kinek van 6000 pár Louboutin cipője?

Frissítve: 2010. ápr. 6., 04:00 | Megtekintve: 3766

Természetesen egy híres hölgy rendelkezik velük, akiről nem is gondolnánk, hogy ilyesféle érdeklődése van. Vajon mekkora szekrényekben lehet ennyi cipőt tárolni?

6000 pár cipő pontosan 12.000 darab, ha minden párat kettőnek számítunk. A cipőáradatot birtokló híres írónő Christian Louboutin szerint a legkedvesebb ügyfele, aki rendszeresen kifosztja a szalonjait. Kiről is van szó?

Olvass tovább »



Az 5 legszebb Golden Globe ruha

Frissítve: 2010. jan. 18., 13:05 | Megtekintve: 7336

Tegnap kapták meg a Golden Globe díjat az év legjobb színésznői, akik erre az alkalomra lehető legszebb, legkülönlegesebb darabjaikat húzták elő a saját- vagy divattervezőjük szekrényéből.

A díjazottak és szobrocska nélkül maradtak egyaránt kiöltöztek a vörös szőnyegre – bár érdekes módon az általunk legjobbnak ítélt ruhák viselői közül senki nem kapott Golden Globe-ot. De rajongóik szempontjából mégis nyertesek lettek, hiszen a hírességekkel zsúfolt gálán ők néztek ki a legcsodásabban.

Olvass tovább »


Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »