Nálunk is hódít a "Megnyerő minőség"

Frissítve: 2009. nov. 16., 11:26 | Megtekintve: 10015

Megnyitott hazánkban az első Van Graaf üzlet, ahol a közel 100 világmárka közti válogatást exkluzív élménnyé varázsolják.


A VAN GRAAF november 11.-én megnyitotta első magyarországi üzletét a Allee-ban, ahol 4000 nm-en 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

A divat szerelmesei közel 100 olyan márka közül választhatnak, mint a Bench, a Betty Barclay, Esprit, Barbour, Wellensteyn, Fracomina, Gerry Weber és a Marie Lund. Ezen felül a VAN GRAAF-nál „üzlet az üzletben” rendszerben saját márkás részleget kapott a Tommy Hilfiger, a Polo Ralph Lauren és a Paul & Shark.

A VAN GRAAF üzletek koncepciója egyszerű: nemzetközi design, innovatív fénytechnika és légkondicionálás, modern légkör. A vállalat legfőbb célja, hogy a vásárlást exkluzív élménnyé varázsolja. A szívélyes atmoszférát hitelesíti az exkluzív szakértői tanácsadás, mellyel a VAN GRAAF magasan képzett, elkötelezett munkatársai segítik a vásárlókat, hogy megtalálják a számára legmegfelelőbb öltözködési stílust.

Az elegáns üzletben minden a vevők kényelmét szolgálja: a hívogató pihenőterek, a felfrissülést segítő ivóvíz, a mozgólépcső, de az átfogó szolgáltatások sorát az ingyenes díszcsomagolás mellett a VAN GRAAF-nál még azzal is kiegészítették, hogy igény esetén az üzlet munkatársa akár taxit is rendel a vásárlónak.

A VAN GRAAF mottója „Megnyerő minőség”, mely a vállalat filozófiáját testesíti meg, és olyan irányadó értékeinek forrása, mint a minőség, az őszinteség, a jó stílusérzék és a szenvedély.Kapcsolódó márkák: Barbour, Bench, Betty Barclay, Esprit, Fracomina, Gerry Weber, Marie Lund, Paul & Shark, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Wellensteyn

Kapcsolódó üzletek: Van Graaf - Allee


Ajánljuk még


Kommentek

Somogyi – 2011. júl. 18., 12:05

Ilyen "exlusive" he yen legalabb "gift receipt" - et kene adni, a felszolgalok nem kedvesek!