Egy magyar outlet sikerének titkai

Frissítve: 2010. febr. 27., 10:00 | Megtekintve: 4211

Mitől virágzik egy 2 éve nyílt magyar outlet most, amikor a külföldi üzletek sorra bedőlnek? Mivel sikerül kiemelkednie, többet és jobbat adnia a Brandshop24-nek más boltoknál? Eláruljuk a titkát!


Valamit nagyon jól csinálnak a Brandshop24 tulajdonosai! Az már első látásra biztos, hogy csodálatos ruháik vannak – ezért is lesz egyre népszerűbb a mindig egyedi darabokat rejtő outletek magyar ékköve, ahol a hatalmas kínálatból az interneten és személyesen is válogathatsz.

Amivel a Brandshop24 kiemelkedik az átlagból

Nem csak az országban egyedülálló márkákat találunk meg náluk, de a nagy tapasztalattal rendelkező tulajdonosi háttérnek köszönhetően minden részletében tökéletes módon bonyolíthatjuk le az online vásárlást.

Roccobarocco táska, Noa Noa gumicsizma, Guess póló

Ennek legfőbb ismérve, hogy az interneten minden egyes adat, méret szerepel a ruhákról, így sosem vásárolsz zsákbamacskát. A reklamáció a méretek miatt elképesztően ritka (a minőséggel pedig sosem akad probléma). A Brandshop24 webáruházban vásárolni szinte ugyanolyan, mint személyesen nézelődni.

Ennek ellenére a Bürök utcai boltba látogatók száma is megemelkedett az utóbbi időben, mivel a webáruház kínálata alapján tudják, hogy érdemes időt szánni az üzlet felkeresésére.

Lekörözték a világcégeket is

Persze nem csak a látogatók, érdeklődők száma növekszik folyamatosan, hanem a konkrétan vásárlóké is! Még a hazánkban egyelőre kevéssé megbízhatónak tartott online vásárlási forma sem tántorítja el az embereket a webáruház használatától – tegyük hozzá, erre nem is lenne ok, az online fizetés teljesen biztonságos.

Calvin Klein farmer, DKNY poncho, Baby Phat uniszex kendő

Ráadásul, míg a mai nehéz gazdasági helyzetben az olyan multinacionális óriáscégek, mint a Quelle, kivonultak az országból, addig a BrandShop24.com egyre inkább virágzik. Ez azért jelent valamit, ugye?

Nézz körül te is! A Brandshop24 webáruházban minden adott pillanatban minimum 6000 termékből válogathatunk, a Bürök utcai Brandshop üzlet pedig heti három nap várja személyesen a vásárlókat.



Kapcsolódó üzletek: BrandShop24 Kiskereskedés - Bürök utca, BrandShop24 Webáruház


Ajánljuk még

BrandShop24, az outlet megapolisz


Kommentek

Webáruházhttp://k-optim.hu/webaruhaz-keresooptimalizalas/– 2010. márc. 31., 12:15

Teljesen meg vagyok elégedve a multkor vásárlással. Köszönöm