Video blog

Videó a celebekkel teli Versace for H&M bemutatóról

Frissítve: 2011. nov. 17., 13:56 | Megtekintve: 2325

A Versace for H&M kollekció divatbemutatóját hírességek hada nézte végig. Jessica Alba, Blake Lively és Uma Thurman csak néhány név, akik feltűnnek az esemény videójában. Nézd meg te is!

A New York-i launch partyn Donatella Versace mellett olyan nevek tűntek fel nézőként, mint Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Ke$ha.

A vörös szőnyegen exkluzív interjúkat adtak a hírességek, majd beültek megcsodálni a bemutatót. A rendezvény végén két meglepő popsztár adott közös koncertet a közönségnek: ők nem mások, mint Prince és Nicki Minaj.

Nézd meg te is a H&M exkluzív videóját a legizgalmasabb pillanatokról!

Olvass tovább »



Donna Karan így öltözteti a New York-i nőket tavasszal

Frissítve: 2011. jan. 31., 09:26 | Megtekintve: 2870

A DKNY tervezői erre a szezonra is nagyot alkottak. A tavaszi/nyári bemutató az egész repertoárt felvonultatja, a kiegészítőktől a fürdőruháig. Elsősorban utcai viselet és a napfényes tengerpart ihlette az egyes darabokat.

A stílushoz hűen ez a kollekció is letisztult, nagyon nőies és a legszebb, legelegánsabb anyagokat vonultatja fel. Az idei év kötelezői sem maradhattak el, a piros és a türkiz sokszor szerepel az alapszínek mellett és a fodrokból sem volt hiány. A napszemüvegek a ’80-as évek kerek formáját idézik modern stílusba öntve, az egyrészes fürdőszettek szintén a mai retro trendnek felelnek meg egy kis vidámsággal bolondítva.

Olvass tovább »


Mindenki lehet szép

Frissítve: 2011. jan. 24., 15:45 | Megtekintve: 2105

Mi az a Szépség? Meg lehet határozni? Hol kezdődik és hol ér véget? Ki szép és ki nem az? Makány Márta hitvallása szerint a szépségnek nincsenek korlátai, vagy szabályai.

A szépség meghatározhatatlan, szubjektív fogalom. Mindenkinek joga van szépnek lenni, csinosan öltözni és jól érezni magát a bőrében! Nézd meg az alábbi videót és megtudod miről beszélünk!

Olvass tovább »



Csak nem Tom Ford szupertitkos kollekciója?

Frissítve: 2011. jan. 5., 06:00 | Megtekintve: 1786

Első nőknek tervezett kollekcióját még egy katonai atomfegyvernél is jobban őrizte a divatguru, ám most végre eljött az idő, hogy a közönség megismerje a darabokat.

Nem csak lehull a lepel, de azt egy stílusos, backstage felvételekkel tarkított, egyedi divatbemutató videójának formájában teszi. Tom Ford legelső női kollekciója 2011 tavaszától lesz kapható, és most végre mi is láthatjuk. Nézd meg te is a páratlan kisvideót!

Olvass tovább »


Taylor Momsen az új Galliano parfüm arcaként

Frissítve: 2011. jan. 4., 06:00 | Megtekintve: 2476

Ellen von Unwerth rendezte a legújabb Galliano parfüm kampányvideóját, melyben Taylor Momsen és egyik dala kapta meg a főszerepet.

A Parlez-Moi d’Amour fantázianevű illat olyannyira összekapcsolódik Momsen személyével, hogy saját arcával és egyik dalával népszerűsíti azt. A videónak még egy extra lökést ad az is, hogy maga a világhírű Ellen von Unwerth rendezte.

Olvass tovább »


Lagerfeld dícséri, de nem ismeri meg a Volkswagent

Frissítve: 2011. jan. 1., 06:00 | Megtekintve: 1799

A Volkswagen most megjelent reklámfilmjében Karl Lagerfeld, a divatdiktátorok császára agyondícséri a Golfokat, miközben azt hiszi, párizsi autókról van szó.

Bár Lagerfeldtől nem vártuk volna, hogy autóreklámban fog személyesen szerepelni, a Volkswagen Golf and Polo Style kampány kedvéért mégis kamera elé állt, hogy eljátssza a fotóst, aki szerint a német autómodellek ugyanolyan meglepően szépek, mint a párizsi remekművek.

Olvass tovább »


Megan Fox is megszépült az Armanitól

Frissítve: 2010. dec. 23., 06:00 | Megtekintve: 3263

Az Armani Beauty termékcsalád nem is választhatott volna nevéhez illőbb reklámarcot: Megan Fox első videójában gyönyörűen sminkelt csábítót testesít meg.

A Giorgio Armani Beauty luxuskozmetikum márka mostantól Megan Fox arcával jelenik meg, első közös kampányvideójukat most mi is megmutatjuk, de az igazán nagy durranás még várat magára.

Olvass tovább »


"Ujjdeszkás" kisfilm, egy lenyűgöző ötlet

Frissítve: 2010. nov. 25., 09:40 | Megtekintve: 1533

A Hermes egészen újszerű reklámot alkotott aktuális kollekciójának - a videóban egy különleges Ujjat láthatunk, ami gördeszkázik a táskákon és kiegészítőkön. Nézd meg te is!

A Hermes úgy helyezte új kollekciójának darabjait a középpontba, hogy fel sem tűnik, hogy reklámfilmről van szó. Az ujjdeszkázás ötlete olyan lebilincselő és bizarr, hogy csak sokára jut eszünkbe: tulajdonképpen a videónak tájat és hátteret szolgáltató dolgok a Hermes termékei.

Olvass tovább »


Háznyi méretű Ralph Lauren 4D bemutató

Frissítve: 2010. nov. 14., 06:00 | Megtekintve: 2396

A Ralph Lauren honlapjának 10. évfordulóját elképesztő fényshow-val egybekötött bemutatóval ünnepelte, bizonyítva, hogy technológiában ők mindig az élen járnak.

A ralphlauren.com éppen 10 éve nyitotta meg online kapuit, ennek örömére a Madison Avenue-i Ralph Lauren store előtt minden eddiginél látványosabb divabemutató tanúi lehettek péntek este a látogatók. A 4D-s műsor a divatszakmában eddig egyedülálló látványt teremtett.

Olvass tovább »


Lanvin és H&M: Kész, rajt!

Frissítve: 2010. nov. 6., 06:01 | Megtekintve: 3436

Megérkezett végre a Lanvin kollekció, amit lélegzet visszafojtva vártunk: a H&M-nél kapható, megfizethető darabok felvonulnak a téli szezonra!

A két óriáscég nem aprózza el az együttműködést: Natasha Poly játszik a teljes kollekciót felvonultató reklámvideóban, melyet alább te is megnézhetsz. Ha pedig úgy jobban érdekel, képek is vannak a csodálatos darabokról.

Olvass tovább »