Egy üzletnyi Amerika - Megnyílt az új American Rags

Frissítve: 2012. ápr. 24., 09:42 | Megtekintve: 13361

Szeretnéd egy valódi amerikai metróállomáson átélni a nyüzsgő New York hangulatát ruhavásárlás közben? Az American Ragsnél a márkás, szuper árú darabok ilyen környezetben várnak!


Olyan élethű ez az amerikai metróállomás az V. kerület közepén, hogy pár perc alatt el is felejtjük, igazából még Budapesten vagyunk. Sőt, az Amerikából importált világmárkás, frissen mosott, tökéletes állapotú ruhák nem csak tartózkodási helyünket feledtetik – hanem azt is, hogy használt ruha üzletben járunk.

Ugyanis ha eddig feszélyezett a second hand üzletek dohos hangulata, akkor az American Rags tiszta, sokszor teljesen új darabokat rejtő kínálata igazi fordulatot hoz majd a turkálókkal való kapcsolatodban!

Női, férfi, gyerek

A bolt belső kialakítása lebilincselő, egy amerikai filmekből ismert metróállomást idéz, persze azzal az eltéréssel, hogy vállfán lógó ruhák óriási kínálatával van tömve. A felső szint teljes egészében a gyermek- és babaruhák otthona, alul pedig férfi és női választékban böngészhetünk az Abercrombie, Hollister, American Eagle, Hilfiger, Ralph Lauren és más népszerű márkák közt.

David, az üzlet tulajdonosa személyesen válogatja ki a legjobb, legfiatalosabb darabokat, amik aztán kikerülnek az állványokra. Remek munkát végez az aktuális trendnek megfelelő stílus kiválogatásával, de ez nem véletlen – David maga is 25 éves fiatal, divatos, ráadásul igazi világpolgár, aki Magyarország mellett Németország, Spanyolország és Amerika nagyvárosainak utcáin is otthonosan mozog. A most megnyílt üzlet az ő lelkesedésének és stílusának köszönheti végső formáját, és méltán lehet büszke az eredményre.

Minden okból érdemes betérni

Amiért érdemes direkt ide eljönni, ha vásárolni támad kedvünk, az elsősorban a hangulat és a sokszínű, páratlan kínálat. Ez a csodás metrómegálló teljességgel nélkülözi a sok turkálóra jellemző öreges stílust, a jellegtelen szabású, szúrós anyagú darabokat. Itt minden feltűnően jó minőségű, nem találni szakadt, elnyűtt példányokat – sőt, minden érezhetően tiszta és frissen mosott, még a kényesebbek is bátran felpróbálhatják őket.

A másik fontos szempont az ár. Bár valóban igényesen tálalt kínálatról beszélünk, mégis csak használt ruhákról van szó, és ezt főleg a kedvező ár tükrözi. Látogatásunkkor találtunk rövid ujjú női pólókat 990 Ft-ért, vintage farmer sortokat 1.300 Ft körüli áron, láthatóan sosem hordott Ralph Lauren zakót 5.000 Ft-ért, és számtalan hasonló, trendi stílusú cuccot ugyanilyen baráti árakon. Különösen akkor verhetetlenek ezek az árak, mikor sikerül sosem hordott, vadiúj kincseket találnunk!

Ráadásul mint megtudtuk, pár héten belül régiségek, könyvek, és más használt csecsebecsék is megjelennek majd a ruhás állványok között.

Mindent beleszámítva Budapest egyik legjobb ár-érték arányú, kifejezetten fiatalokra szabott, legtrendibb amerikai használt ruha üzlete lett a belvárosi American Rags. Látogassátok meg ti is!

Cím: 1054 Budapest, Bank u. 6. (az Arany János utcai metrómegállónál)



Ajánljuk még