Nü by staff blog

Lenyűgöző Nü by staff tavaszi kollekció a Váci utcában

Frissítve: 2015. márc. 24., 12:33 | Megtekintve: 205475

A tavasz elejének többé nem csak a virágzás és a meleg idő az állandó velejárója, hanem az is, hogy egy csodás új Brandshop kollekcióról számolunk be nektek.

Idén ismét kihagyhatatlan tavaszi termékpalettával rukkolt elő az üzlet, ezért muszáj megírnunk csakúgy, mint a tavalyi szezon elején is: friss, lenyűgöző Nü by staff választékkal vár mindenkit a Király és a Váci utca!

Mivel a Brandshop évek óta stabil, mindenféle ízlést és szeszélyt kielégítő minőségben prezentálja a legjobb nemzetközi divatmárkák kollekcióit, így nem csoda, hogy sokunknak régen törzshelyévé vált. Ám ha te nem jársz kifejezett gyakorisággal feléjük, esetleg még sosem voltál a Király utcai Brandshop, vagy a Váci utcai Nü by staff márkabolt egyikében sem, akkor jobb alkalmat keresve sem találsz az első látogatásra, mint a tavaszi kollekciók megérkezésének hete!

A Nü by staff darabok stílusának lényege, hogy egyediségük mindig meglepje a közönséget, és ez bizony elmondható a márka most polcokra került kollekciójáról is. Egy kis ízelítő a zseniális újdonságokból megtalálható a Brandshop Facebook oldalán is, de persze a legteljesebb rálátást a kollekcióra az adja, ha személyesen látogatsz el az üzletbe.

Vagyis ha idén csak egy-két boltot tervezel meglátogatni a tavaszi ruhatárfrissítés céljából, akkor a Brandshop mindenképp legyen az első helyen! A Király utcai multibrand bolt a legkülönbözőbb stílusok és márkák darabjainak aranybányája, a Váci utcában pedig az egyedien csodálatos Nü by staff legszélesebb kínálatából böngészhetsz. Készülj fel a jó időre lélekben és ruhatárban is!

Nü by staff márkabolt: Váci utca 34. Klotild palota

Brandshop: Király utca 43-45.



Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

Frissítve: 2014. dec. 8., 23:37 | Megtekintve: 205073

A karácsonyi kollekciókról ugye neked is a flitteres, csillogó, ünnepi ruhácskák jutnak eszedbe? Hát akkor figyelj, mert valami giga extrém, különleges karácsonyi kollekciót mutatunk neked, ami merőben megváltoztatja az eddig kialakult képet.

A dán Nü by staff divatmárka az idei téli szezonban valami olyannal rukkolt elő, amitől nekünk is elállt a lélegzetünk itt a szerkesztőségben, és igazán az jutott eszünkbe, hogy azonnal el is látogatunk abba az üzletbe, ahol mindezt meg lehet vásárolni. Sokszor írtunk már a márkát forgalmazó Brandshop Király utcai üzletéről, ahol megannyi kincset lehet találni, nagyon sok nemzetközi márkát forgalmaznak, igazán remek áron, többek között az említett Nü by staff márkát is, de ami még nagyobb újdonság nyár óta, hogy kizárólag ennek a márkának nyitottak egy igazán exkluzív boltot a Váci utca 34. szám alatt, a Klotild palotában.

Olvass tovább »


Ősz, ruhatárfrissítés, Brandshop!

Frissítve: 2014. szept. 22., 18:04 | Megtekintve: 94162

Egy nő életében minden évszak kezdete újabb ruhatárfrissítést jelent. A Vanity szerkesztőségében tradíció, hogy ilyenkor első utunk a Brandshopba vezet, ahol a már sokszor emlegetett egyedi darabok friss kínálata vár minket.

Idén ősszel sincs ez másképp - a Király utcai Brandshopban a nőiesen szexis Nü by staff melegebb, őszi mindennapokra szabott kollekciója már ott várja a boltban, hogy rátalálj. Ráadásul az üzlet polcain nemrég állandó vendégként megjelent Desigual kínálata is teljes megújuláson ment keresztül - a márka csodálatos színei, minden porcikájában különleges darabjai ugyanolyan tökéletesen passzolnak a ködös reggeleken hulló falevelekhez, mint az esti forralt borozásokhoz.

És azt se felejtsd el, hogy a Váci utcában található egy viszonylag frissen megnyílt Nü by staff márkabolt is, mely szintén csodás csemegékkel várja a betérőket!

Olvass tovább »



Exkluzív üzletnyitás a belvárosban!

Frissítve: 2014. jún. 22., 20:47 | Megtekintve: 131022

A budapesti divatrajongókat az idei nyár egy rég várt, és óriási lelkesedéssel üdvözölt újdonsággal kényezteti el! Mi sem tudtunk előre erről az exkluzív üzletnyitásról, így a hír kellemes meglepetésként ért mindannyiunkat.

Az egyedi nemzetközi márkák rajongói eddig is megtalálhatták számításukat az általunk sokat méltatott Brandshop üzletben, ahol az exkluzív Nü by staff kollekciók - az országban egyedülálló módon - már jó ideje képviseltették magukat télen és nyáron is.

Most viszont még tovább bővült a dán márka elérhető darabjainak palettája a Brandshopnál, ám ezentúl sem a hely szűke, sem a többi remek márka kollekciói nem szabnak gátat a legújabb Nü by staff darabokból való alapos bevásárlásodnak: megnyílt ugyanis az első, kizárólagos Nü by staff márkabolt!

Olvass tovább »


Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Frissítve: 2014. márc. 23., 19:24 | Megtekintve: 155794

Egy új évszak kezdetén mi szinte tradíciószerűen látogatunk el a Brandshopba, csemegézni az újdonságokból. A mindig egyedi darabok mekkájába már meg is érkezett az új tavaszi-nyári kollekció, mely főként két nemzetközi divatmárka legjobbjaiból áll.

A kötelező ruhatárfrissítéshez idén tavasszal is csemegékkel járul hozzá a Brandshop: megérkeztek hozzájuk ugyanis a Desigual és a Nü by Staff legfrissebb darabjai. Hatalmas választék és valóban sehol máshol nem kapható darabok közt böngészhetsz, ha betérsz akár a Brandshop üzletbe, akár a webáruházukba.

Olvass tovább »


Kellemes Karácsony a Brandshop márkáival!

Frissítve: 2013. dec. 11., 08:02 | Megtekintve: 121840

Neked kihívást jelent télen melegen, csinosan és ráadásul jó árakon felöltözni? A Brandshop szerint ez sosem volt még ilyen egyszerű! Karácsonyi akciókkal, újdonságokkal, egyedi kollekciókkal várnak üzletükben és webshopjukban is.

Az ország egyik legjobb outlete újdonságokkal és akciókkal köszönti a telet, hogy szép legyen a Karácsonyod, és szép legyél az ünnep alatt te magad is!

A megszokott óriási felhozatal idén télen tovább bővül: a Brandshop bemutatja a Desigual kollekcióit! Az üzletben most debütáló spanyol márka tervezői minden szezonban egyedi, trendhullámokat kerülő, valódi egyéniséggel rendelkező kollekciókat álmodnak meg, melyek a kifogástalan minőséget és a környezettudatosságot is előtérbe helyezik. A színes, kirívó, néhol extrém, néhol csodálatosan harmonikus, gyönyörű darabokat izgalmas nőknek ajánljuk, akik szeretnek élni, ünnepelni, öltözködni... és vásárolni!

Olvass tovább »


Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Frissítve: 2013. jún. 16., 11:53 | Megtekintve: 84322

Tudtad, hogy a Király utcában van egy üzlet, ahol tuti márkás darabokat lehet beszerezni, nagyon kedvező árakon? És azt, hogy kizárólag náluk kapható a különleges Nü by staff női divatmárka?

A Brandshop egy nemrég teljesen megújult, egyedi márkás ruhákat árusító bolt, ahol bármikor érdemes körülnézni. Innen nem távozhatsz üres kézzel, és ami ugyanolyan fontos, üres pénztárcával sem - hiszen itt mindig nagy kedvezményekkel vásárolhatsz!

Olvass tovább »


Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Olvass tovább »


Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!

Frissítve: 2012. nov. 19., 10:23 | Megtekintve: 6437

Ráférne egy frissítés téli ruhatáradra? Ha újdonságokra vágysz, most akár 30% engedménnyel viheted haza a legjobb darabokat a Nü by staff kollekciójából.

A hideg idő beköszöntével lecseréljük napi szettjeinket – ám nem csak a polcon toljuk előrébb tavalyi darabjainkat. A legtöbb nő szeret néhány vadiúj pulcsit, trendi szoknyát, sálat, sapkát vagy ruhát hozzátenni megszokott ruhatárához. Ha te is így érzel, akkor nem hagyhatod ki a 20-30%-os kedvezményt a Nü by staff márka minden egyes darabjára!

Olvass tovább »


Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!

Frissítve: 2012. febr. 2., 18:00 | Megtekintve: 2369

Eláruljuk, hol találod meg a Nü by Staff legújabb kollekcióját, meglepően kedvező árakon!

Az interneten nem található meg, így exkluzív információnak számít, hogy a Király utcai Brandshopban már felbukkant a Nü by Staff – women legfrissebb kínálata.

Olvass tovább »